čaute baby...chcela by som sa len spytať na nejakú vec...vždy som uživala HAK no tento mesiac som to kvôli mikoze musela vynechať a v nedelu (pred 3dňami) som spala s frajerom, no neurobil sa do mňa ale von.(vytiahol ho skôr aj o 10sekund) a dnes večer mi bolo veľmi zle, vracala som.Je možné že som tehotná a dostavilo by sa mi to takto skoro?? a ešte k tomu večer?:O
ďakujem:)
HAK a mykoza
blblabla na tvojom mieste vymienam takeho doktora, ktory ti toto nakazal, lebo je asi poriadne vymateny
akinom007-moja doktor mi to povedal že mam...:-) a okrem toho mi sex povolil a presne povedal kedy možem kedy nie :-)a inak pytala som sa na niečo :-) PANI DOKTORKY :-)
po 3 dnoch aby sa prejavovali tehotenske priznaky? fuha...o tom som este nepocula. A odkedy sa kvoli mykoze vysadzuje antika? to ti doktorka kazala? A nerozumiem este jednej veci, preco si mala sex, ked urcite este nie si vyliecena ani z mykozy. Navyse liecil sa aj partner?
preco si vysadzala Hak ked mas mykozu????? keby si vysadila uplne koli castym mykozam ok..ale na par dni koli mykoze???? to sa nema robit" ti to doktor nevysvetlil? potom tu baby pisu "otehotnela som pri uzivani hak".
boze boze
no tak po 3 dnoch nemoze mat zena tehotenske priznaky, ani keby sa z toho poserie
a escapelle ti aj tak nepomoze, ak preslo 72 hodin
uf...ďakujem:-) no to mi už nezaberie asi:/už je viac ako 72hod. PO:/ a vola sa nejak escapelle nie??:/
Ahoj! Myslím, že sotva. Ale ak máš veľké pochybnosti, skočte ešte do lekárne a kúpte si tabletku PO. Užíva sa do 72 hodín po sexe a pôsobí ako antikoncepcia. Už neviem jej názov ale v lekárni určite budú vedieť čo to chceš :-)