Priateľ chce posunúť vzťah dopredu-sex.Už nie som panna,ale keď sa to stalo prvý krát s ex-priateľom,nedovolila som mu chytať ma za prsia-On to akceptoval.Dôvod je taký že žiadne nemám a hanbím sa zato :(
Viem že tu budú odpovede typu-keď ťa miluje mu to musí byť jedno aké máš prsia
Ale prosím čo povedať áno či nie?
A ako ho "poprosiť" aby sa ma nedotýkal na prsiach?
Znie to hlúpo ale myslím to úplne seriózne.
Ďakujem.
Ako to povedať;Áno či Nie?
ahoj ako tak citam tvoj problem beriem,ze je to problem,ale pride mi to ako absurdita tohto sveta...milovanie je predsa to najintimnejsie ,co moze byt a myslim,ze by to malo byt s niekym s kym sa dokazes porozpravat o vsetkom a povedat mu vsetko a tym padom bez problemov riesit aj taketo problemy ... neponahlaj sa a chodte na to pomaly...myslim,ze vsetko by malo mat svoju postupnost a nie sup po mesiaci do postele a sexovat jak za prvu ligu...co tak najprv sa spoznat aj intimne,doyky a tak...tak sa aj ty budes citit lepsie,lebo aj tebe bude jasne,ze jemu je sane co kde mas a co nie a koniec koncov ked sa takymto stylom pomaly zblizite uz ti nebude robit problem mu na rovinu povedat co ti je neprijemne a co nie...
Čo sa bojíš,daj mu šušku k jazyku a nech Ťa lýže,potom nech Ti ho tam zasunie a prsia,čo ponich,hlavný je sex.
Mali smo spolužiačku,volali sme ju LATA,teraz má 2deti a prsia pekné 2-3ky,hormony a dobré pasenie ich spravia..neboj.
predstav si ze skoro vsetci muzi maju komplex ze maju malich pindikou a tiez ho budes zan chitat a nevady ti to
ja by som sa s priatelom o tom porozpravala. Normalne by som mu cely tento moj problem opisala a poprosila ho, ci by mi to pomohol prekonat, alebo ci by bol taky dobry a akceptoval to. Ak mas problem pred nim hovorit o tejto veci, tak este zdaleka nie je vo vasom vztahu cas na sex....Najprv musis sama prekonat tento komplex