Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako to povedať;Áno či Nie?

Príspevok v téme: Ako to povedať;Áno či Nie?
BarboraSark

Priateľ chce posunúť vzťah dopredu-sex.Už nie som panna,ale keď sa to stalo prvý krát s ex-priateľom,nedovolila som mu chytať ma za prsia-On to akceptoval.Dôvod je taký že žiadne nemám a hanbím sa zato :(
Viem že tu budú odpovede typu-keď ťa miluje mu to musí byť jedno aké máš prsia
Ale prosím čo povedať áno či nie?
A ako ho "poprosiť" aby sa ma nedotýkal na prsiach?
Znie to hlúpo ale myslím to úplne seriózne.
Ďakujem.

lenlub

ahoj ako tak citam tvoj problem beriem,ze je to problem,ale pride mi to ako absurdita tohto sveta...milovanie je predsa to najintimnejsie ,co moze byt a myslim,ze by to malo byt s niekym s kym sa dokazes porozpravat o vsetkom a povedat mu vsetko a tym padom bez problemov riesit aj taketo problemy ... neponahlaj sa a chodte na to pomaly...myslim,ze vsetko by malo mat svoju postupnost a nie sup po mesiaci do postele a sexovat jak za prvu ligu...co tak najprv sa spoznat aj intimne,doyky a tak...tak sa aj ty budes citit lepsie,lebo aj tebe bude jasne,ze jemu je sane co kde mas a co nie a koniec koncov ked sa takymto stylom pomaly zblizite uz ti nebude robit problem mu na rovinu povedat co ti je neprijemne a co nie...

oxxik

Čo sa bojíš,daj mu šušku k jazyku a nech Ťa lýže,potom nech Ti ho tam zasunie a prsia,čo ponich,hlavný je sex.
Mali smo spolužiačku,volali sme ju LATA,teraz má 2deti a prsia pekné 2-3ky,hormony a dobré pasenie ich spravia..neboj.

janekMY33

predstav si ze skoro vsetci muzi maju komplex ze maju malich pindikou a tiez ho budes zan chitat a nevady ti to

alenka_maxova

ja by som sa s priatelom o tom porozpravala. Normalne by som mu cely tento moj problem opisala a poprosila ho, ci by mi to pomohol prekonat, alebo ci by bol taky dobry a akceptoval to. Ak mas problem pred nim hovorit o tejto veci, tak este zdaleka nie je vo vasom vztahu cas na sex....Najprv musis sama prekonat tento komplex