mam toho uz plne zuby v poslednej dobre si proste neviem zastat moj nazor vzdy musim nakoniec vsetkym ustupit aby bolo podla toho ako chcu oni! Uz si pripadam ako idiot proste neviem co mam robit? aj ked sa snazim nejde to bud som za sprostu, namyslenu alebo bez nazoru a nakoniec vzdy ustupim lebo sa neviem obranit...
vsetkym musim ustupovat uz ma to nebaví!
lajlaaa MUDRY VZDY USTUPI
Ako dobre ťa chápem , aj ja vždy ustupujem - aj keď viem,že JA mám PRAVDU.
Neviem sa obrániť pred určitým druhom ĺudí
sú to s...e !
to su zase rady ako od dementov. 7442851 nenapisala kopec podstatnych veci. ci je vobec dospela a samostatna, alebo ma 14r. a prave s nou puberta trieska, kto je to "oni", ci v tych veciach, v ktorych nakoniec musela ustupit, si len tvrdohlavo stala za nazorom bez ohladu na jeho pravdivost a teraz tu pinda, ze musi ustupovat (ked ju presvedcili, ze pravdu nemala), pripadne aky nazor/-y ma na mysli...
hlavne ze z toho (skoro) nic, co napisala vsetci hned robite sudy a davate ultimatne rady co ma robit a ani sa nespytate na to podstatne. tiez by som chcel vediet nazor druhej strany, ake to boli nazory, situacia atd.
nechápem. Argument má viesť k pravde. Keď si svoj nevieš obrániť, pravdepodobne nemáš pravdu. Tak si to priznaj
a o co ide? vsak to pribliz
budem sa o to snazit, aj o to aby som z toho zase nevysla ako krava
Tak neustupuj a basta. nikdy nikomu nevyhovieš na sto percent a môžeš sa snažiť ako chceš, tak nenechaj zo seba robiť debila
tpch - suhlasim:D
no tak ustupuj nadalej, kym sa z toho nezblaznis
Maoam ale to sa neda, teda u mna asi nie lebo mi zalezi na to kto si co o mne mysli...