výsmev :-(((

Príspevok v téme: výsmev :-(((
veronika22

Ahojte. Mam taky problem, ze sa mi vysmieva vela chalanov, za to, ze mam bielu pokozku :-(kvoly tomu sa bojim ist do skoly, lebo vzdy ich stretnem a smeju sa mi, nadavaju a nahovaraju vsetkych " aha zase ta skrata ide ".. co mam robit? PROSIM poradte mi, som z toho smutna, velmi ma to trapi a bojim sa chodit do skoly.

kukso

Ved tu mas aj moznost ist do solarka !
biela pokozka je teraz vraj v mode ,,,ale neviem mne sa vzdy viacej pacili sneli ludia ..fakt solarko,samoopalovak

slavina

A myslím si,že silné maľovanie to môže ešte zhoršiť,viac tým na seby upozorníš,takže na Tvár si nenanášaj žiadny make-up,ktorý by Ťa robil tmavšou.Daj si len nejaký lesk na pery,trošku špirály a to by podľa mňa malo stačiť,len nič výrazné,to by mohlo ich výsmech ešte zhoršiť!

!!!!!!!!

ked vycitia,ze si sebavedoma a ze ta netrapia ich vysmevky, prejde ich to.nauc sa mat svoju pokozku rada!!kopec z nas preslo vseliakymi vysmevkami a nielen z rady chlapcov.su to nezrele deti zrejme a ked dozreju , budu vidiet ze aj zena so snehovo bielou pokozkou ma povab!!!!kedysi bola opalena pokozka znamkou chudoby-chudobne zeny cely den s a vypekali na slnku pri praci na poli.bohate sa schovavali za velke cepce a nosili este aj slnecniky.ber to tak!

samko r.

Veronika, ja mám okolo seba dosť albínov, ale nikdy v živote ma nenapadlo sa im preto smiať. Ja neviem, čo by mohlo byť na tom smiešne. Niektorí ľudia sú sprostí. Nič si z toho nerob.

veronika22

ja pouzivam make-up, ale aj tak som biela :-( ale oni sa mi stale smeju, aj ked sa namalujem.. STALE :-( a je ich vela

Dee

slavina ma pravdu, mne sa tiez dlho za nieco chalani vysmievali a ja som sa furt rozculila, a le ked som si ich par tyzdnov nevsimala, tak to samo prestalo. Drzkaj sa

:-(

veronika22- aj biela pokozka moze byt velmi sexi!!!!!ak si prirodzene bleda/teda ak netrpis na anemiu-to by si mala potom riesit u dr/tak vyuzi co najviac z nej!!napr. si trosku naruzov licka,namaluj si /napr.trblietavym ruzom, pery,podla toho aku farbu vlasov aby sa to hodilo/, na bledej pokozke pekne vyniknu .netrap sa z toho!!to je ich problem ze maju s tym problem.a nezabudni aj snehulienka bola biele a preto krasna!!!nie kazda baba musi byt hneda -vysolariovana aby zaujala a bola krasna./okrem toho, uz to vyslo zmody:-)/ak si bledy typ a zamyslas solaria-bud velmi opatrna, radsej nie, radsej skus make-up.