da sa zlepit vztah po ulete?

Príspevok v téme: da sa zlepit vztah po ulete?
jano66

tak v skratke, priatelke sa ´zadaril´ ulet, bolo to jednorazove, je este mlada, evidentne to lutovala vraj ma stale miluje, vztah trval 2,5 roka, skusam tomu dat druhu sancu, myslite ze je to kravina? presiel uz nejaky cas a stale si nie som isty ci to ma zmysel, ci radsej zacat nieco nove, byt sam nejaky cas, alebo skusit, rozum mi vravi sa s nou rozist nadobro len to nechcem lutovat v buducne ze som to ani neskusil...myslim ze ju mam stale rad, ale...mal niekto podobnu dilemu v zivote? ako ste sa rozhodli a ako to dopadlo? poprosim vas vas nazor

vindicta

jano66: nie, nezlepis to... mozes to skusat, nikdy to nebude ono... tu doveru tam nikdy nevratis... potvrdim ti to na zaklade vlastnej skusenosti alebo dalsich x okolo... cim menej casu tomu teraz venujes, tym lepsie, lebo vsetko dalsie je uz zbytocne...

Mariola

Záleží ti na nej , na vašom vzťahu ? Cítiš , že jej je to ľúto ? Máš možno aj ty v tom svoj diel viny ? Daj jej ešte jednu šancu .
Možno si aj ona chcela niečo dokázať ( i keď nevhodným spôsobom ) , chcela ťa vytrestať ...Písal si , že ste mali nejakú krízu ... Neviem podrobnosti , no jednu šancu by som dala , vždy ešte budeš mať možnosť sa s ňou rozísť neskôr. Ak zistíš , že sa s jej podrazom nevieš vyrovnať , alebo , že ani z jej strany to už nie je ako kedysi , skončíš to potom . Potrebuješ veľa času , kým prestaneš na to myslieť , kým ju prestaneš podozrievať , že to robí znovu . Ak si toto schopný kvôli nej pretrpieť , tak ti budem veľmi držať palce , aby tvoja obetavosť bola odmenená fungujúcim vzťahom :-)

mimula

suhlasim, ulet ako bozk...mmm...to by ma fest vazne mrzelo, a bolelo ale
kebyze ma niekto komu verim zradi celym telom....u mna doveru by nenasiel viac.

Uz lento ako by vsetko vo mne zlomil, ako by mi neuveritelne ublizil, z dovery v neho....uz by som radsej nic neriesila.

Stacilo by mi. Pamataj, vzdy ked budete spolu sa ti to vybavi v mysli,zacnu ta zhryzat myslienky a tak citak tam budu hadky alebo myslienky v podvedomi o moznej dalsej nevere.

Nechaj minulost minulostou.Zi pre dnesok.

nefinka

možno odpustíš, ale nezabudneš nikdy ..
nikdy jej už nebudeš veriť aj keď sa možno zo začiatku presvedčíš o opaku, pochybnosti o nej ti budu hlodať v hlave stále, takže ja vravím, poslať ju do čerta

xdanielax

jano66 - podla mna mas dve alternativy:

1. - zabudnes a zmieris sa s tym. tzn. naposledy sa s nou o tom porozpravaj (ak chces) a potom to uz NIKDY nevytahuj. pri ziadnej hadke, nikdy.

2. - nezabudnes, nezmieris sa (ci uz z dovodu, ze toho nie si schopny, alebo nechces - to je jedno) = rozchod.

simple as that.