Ma s tym niekto skusenosti?Zazili ste to? Vyliecili ste sa? Prosim o kazdu radu :( Ja s tymto zijem uz dva mesiace a dalsi taky uz nechcem prezit.
Periferny vestibularny syndrom
Ale niekedy ti to aj uplne prejde? Ze sa citis normalne? Lebo vravim,ja som uz dva mesiace mimo :( ani 1 den nebol normalny,taky ako predtym :( Vola sa to vestibularny trening,je to na lepsie udrziavanie rovnovahy...su to rozne cviky s ocami,s trupom,cviky na koncentraciu a stabilitu,zevraj urychluju uzdravenie,tak neviem.
mimi - mne to zacalo zhruba v tvojom veku, teraz mam 29 rokov a proste to pride, teraz neviem, ci som ta potesila, asi nie, ale kazdy sme iny a tie cviky su ake? to mi nevraveli o nic nic
Mam zavrate,ale uz dva mesiace(teda odkedy to zacalo) neustale. Niekedy horsie niekedy lepsie. Sama neviem vyjst ani z domu,velmi sa mi toci hlava, vobec neviem samostatne fungovat. Veci ako telka,kniha, pocitac mi blikaju pred ocami. Som z toho nervozna a smutna. Lekari mi diagnostikovali spominany periferny vestibularny syndrom. Dali mi tabletky polvertic a ze mam cvicit vestibularny trening. Mam 21 rokov,vraveli ze som mlada,ze by sa to casom malo dat uplne do poriadku. Kontrolu mam o dva mesiace. Chcela som vediet ake skusenosti s tym maju ludia...ci sa uplne vyliecili,po akej dobe,ci sa im to znova vratilo a pod.
no to je podobne, ja mavam cca raz do mesiaca zachvat tocenia hlavy a na to dobre zaberal Betaserc som sa citila viac pri zemi, mam ist opat na neurologiu, tak ho asi popýtam zase, ake mas priznaky?
Dakujem,ale to som uz citala. Ludia tam pisu aj o menierovom syndrome a o vestibularnom tam toho velmi vela nie je. Ale dakujem.