Ahojte,
mám takú otázku.Cítite sa po sexe vždy dobre? Teda...aby ste mi dobre rozumeli- ja osobne milovanie s mojim priateľom zbožňujem a vždy sa naň teším,ale takmer vždy mám po sexe taký zvláštny..priam zlý pocit. Cítim sa tam dole niekedy tak nepríjemne a trvá to potom aj 1-2 dni. Dokonca v poslednej dobe ma to tam dole pri sprchovaní dokonca hrozne reže...akoby som tam dole bola celá "dorezaná",ale na druhý deň je už dobre.Je to normálne? Teda to rezanie asi nie,ale tak celkovo som sa chcela opýtať,či sa každá cítite úplne v pohode po sexe. Ďakujem
Sex
práveže vlhká som vždy dosť :/
ale prosím vás, tu isto ide o to, že bola málo vlhká... teda myslím si
Staci si dat kondom a uvidis, ci bude palenie po sexe.
Neni to alergia na semeno, ak je to alergia, ale je to alergicka reakcia na nejakeu jeho zlozku, ktora je v strave a prechadza aj do semena.
Je naozaj možné,že by som mohla byť na jeho semeno alergická?? :/ Užívam HAK takže nepoužívame kondómy. Čo s tým? ak je naozaj toto príčinou?
Mohla by to byt infekcia, ale na tu to velmi rychlo sa vrati do normalu.
Takze skor to bude inak - pouzivate lubrikant ? Je mozne, ze si suchsia a podrazdis si sliznicu.
Este je tu jedna moznost - pouzivate kondom, alebo do Teba pusti semeno ? Ak idete na ostro a dostane sa do Teba semeno, mozes byt na to alergicka. Je to bezne, lebo v semene moze byt nejaky alergen, co on prijma v strave.
Takze ak by som to mal zhrnut - dajte si kondom a pouzite lubrikant a aj castejsie a uvidis, ci bude lepsie.
wreck- noo...spolu sme vyše roka a problémy sú už asi 2 mesiace? neviem to presne.Spávame spolu asi pol roka.
zvlastny-dobry, nie zvlastny-zly. co opisujes sa mi nepaci, nieco nie je v poriadku.
ako dlho to trva? ako dlho ste spolu?