...lenze my na to nemame geny... zena neopusti deti a rodinu kvoli nejakemu gigolovi... neviem ako vy, ale ja som vyrastla z predstavy, ze budem mat idealne manzelstvo, vernost a bla bla, uz ked som bola dieta... a nie som si ista, ci je pre mna vernost az tak zivotne dolezita, ak teda ide len o fyzicke veci... nikdy by som nechcela byt tou "druhou" - byt so zenatym, ktory sa nikdy nerozvedie - to mi pride este horsie ako byt tou manzelkou... je to vec dohody medzi partnermi, a preto by sme si predovsetkym mali zobrat dobreho kamarata, niekoho s kym si budete rozumiet aj ked uz laska bude prec., no musia s tym suhlasit obaja, byt za chuderu, ktora jedina nevie, ze ju manzel podvadza, tak to teda nie... ale aj tak som stastna, ze som v zivote stretla minimalne 2 muzov, o ktorych viem, ze su charakterni a super - v podstate su skoro zenami tym padom ;o)))) a prave preto vo mne neumiera iskricka nadeje, ze raz si niekoho takeho najdem pre seba... o com by bol zivot, keby neexistovala nadej???