Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

lubim ho. on lubi moju naj kamosku.

Príspevok v téme: lubim ho. on lubi moju naj kamosku.
bejby

awojte. mam problem... lubim chalana, ktory lubi moju najlepsiu kamosku. ona o tom vie a snazi sa predsierat, ze jej na nom nezalezi, ale ja viem, ze sa jej paci. ona je taka - rada vsetkych bali... mame 14. a dokonca, takmer vsetci chalani z naseho rocnika su do nej. naozaj neviem, preco. nechcem byt prilis sebavedoma, ale nemyslim, ze je ovela krajsia. okey, vyznelo to blbo. ja viem.

pls pomozte. co mam robit? ta laska sa neda prekonat..

ejika

Ahojky bejby napísala si že je to tvoja najlepšia kamarátka a myslím že aj ona to tak berie keď sa kvôli tebe obetuje a tvari sa že ju ten chalan nezaujíma a máš len 14 je to pravdepodobne tvoja prvá láska a takých ešte bude, alebo mu to skús povedať, a budeš vedieť na čom si a aspoň sa nebudeš musieť pre neho trápiť. Je veľa takých chlapcov ako on a dokonca lepších ktorý bude ľúbiť teba takú ako si a tvoja kamoška ti bude závidieť pretože ju budu chlapci chcieť len preto že dobre vyzerá ale nieje všetko len o výzore. Tak držím palce :-)

majuska3

Tak toto bola správna a hlavne trefná debata - asi žiadna z nás už nie je "...nástka". Dievčatá a ženy, máte 100% pravdu. A tiež si myslím, že niečo, čím sa dá aspoň zčasti vyliečiť z mužského egoizmu a samoľúbosti je .... asi by sme sa mali správať aspoň trošičku tak, ako naše oni. Len nedajme to pocítiť deťom, snažme sa to riešiť úplne mimo nich... Držím Vám všetkým palce... a trošku aj sebe... tiež možno z času na čas túžim po niekom normálnom...

ccc

Lauraa a podľa mňa to nie je otázka génov, veď predsa z rodín odchádzajú aj muži aj ženy,i keď muži majú častejšie milenky ako ženy milencov..
Myslím, že to závisí od uvedomenia si vlastnej ceny, sebavedomia ale i od sex.temperamentu a od plno iných okolností,pre mužov je z historického pohľadu tiež najdôležitejšie postarať sa o svojich potomkov, a predsa svoje spermie rozhadzujú kde ich napadne

ccc

Všimnite si jednu vec:skoro každý povie, že sex nie je vo vzťahu prvoradý,a potom druhým dychom dodá, že keby mňa partner podviedol tak neviem, či by som s ním/s ňou ďalej bol/bola.Dosť si to odporuje podľa mňa..
A z toho vychádza to, že jednoducho žena by mala brať od muža to, čo JEJ vyhovuje,a čo je scopný jej poskytnúť,porozumenie,dôveru,vzrušenie,sex-a to ťažko nájde u jednoho, presne tak ako my to ťažko dáme mužovi i keď sa neviem ako snažíme...
A dovolím si povedať, že sa určite snažíme oveľa viac ako muži, a napriek tomu to hľadajú inde..
Ale nádej treba mať,i keď pravdepodobnosť, že takého muža stretneme je asi taká,akože nám na záhrade pristane mimozemšťan

lauraa

...lenze my na to nemame geny... zena neopusti deti a rodinu kvoli nejakemu gigolovi... neviem ako vy, ale ja som vyrastla z predstavy, ze budem mat idealne manzelstvo, vernost a bla bla, uz ked som bola dieta... a nie som si ista, ci je pre mna vernost az tak zivotne dolezita, ak teda ide len o fyzicke veci... nikdy by som nechcela byt tou "druhou" - byt so zenatym, ktory sa nikdy nerozvedie - to mi pride este horsie ako byt tou manzelkou... je to vec dohody medzi partnermi, a preto by sme si predovsetkym mali zobrat dobreho kamarata, niekoho s kym si budete rozumiet aj ked uz laska bude prec., no musia s tym suhlasit obaja, byt za chuderu, ktora jedina nevie, ze ju manzel podvadza, tak to teda nie... ale aj tak som stastna, ze som v zivote stretla minimalne 2 muzov, o ktorych viem, ze su charakterni a super - v podstate su skoro zenami tym padom ;o)))) a prave preto vo mne neumiera iskricka nadeje, ze raz si niekoho takeho najdem pre seba... o com by bol zivot, keby neexistovala nadej???

brunuska

nemusim vobec nic dodavat-vsetko si napisala za mna. a som vedela ze dojdete na to riesenie :-) suhlasim pokial sa chceme vyhnut bolesti a sklamaniu-ina cesta niet.

ccc

Ano,čím skôr ženy prídu na to ako to funguje tým lepšie..Ale tie kopance asi musí každý dostať sám, asi to nestačí niekomu povedať..
ja keď som bola mladšia tiež som tomu neverila,a teraz..poznám toľko párov, ktoré sa tvária ako milujúce, a pritom si to tí,,milujúci" muži rozdávajú kde im kto dá..je to hnus
No lesba by bohužiaľ nebola ani zo mňa
Riešenie tu ale je, robiť to ako muži, pozerať v PRVOM rade na seba a vykašlať sa na výčitky, robiť to presne ako oni

brunuska

ccc ty si moja krvna skupina :-)
hej tie vynimky nepoznam ani ja!!! :-))
nechcem mladej kazit iluzie ale cim skor pochopi ako to funguje na tomto svete,a vsetko tym mozno menej sklamani a bolesti zazije.
lesba??? :-)))) no ja asi tazko!!!
lauraa ina alternativa nie je??? skusme popremyslat dami!