Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odfarbenie chĺpkov

Príspevok v téme: Odfarbenie chĺpkov
kajusik12

chcem sa spýtať čím si odfarbujete chĺpky_?bolo mi povedané,že je potrebný na to peroxid 9% a nejaký melírovací prášok..počujem o tom prvý krát a neviem kde to mám zakúpiť..a ten melirovací prášok je len jeden alebo sú to nejake odtiene_?prosím poradte mi..som zúfalá z ochlpenia

helka26

Chcem sa spýtať, myslíte, že by som chĺpky na nohách mohla odfarbit aj dcérke, nakoľko mame s tým problém

vikiiii316

ahoj :) ja som sa o tomto len nedavno dozvedela ze niektore baby si odfarbuju dokonca aj 10 rokov a nic sa im nestalo tak som to aj ja skusila kupila som si peroxid 6% a melirovaci prašok v vlasovom obchode wella tak maju vselico a po davkach to balia a nestoji to vela...a som fakt spokojna skusila som to na bruchu spodnej casti chrbta aj rukach a nechala som 10min posobit a potom som to umyla.niekde som mala take červene fliaciky ale po par minutach zmyzli...ale pred tyma ako to vyskusat tak si skus na malom mieste vykonat test citlivosti pre istotu :)

alenka_maxova

jankaaaa, ja ti neviem ci sa zle vyspali, alebo co...este som take spravanie nezazila...Ja som ich chudatka otravovala v ich praci :D No nic, skocim do tety urcite, diky za tip :)

alenka_maxova

ja som bola v DM pytat odfarbovac a teta predavacka ma poslala velmi skaredo do prdelky...Vraj co ju vobec s takymi hlupostami otravujem, ze nieco take si tam v zivote nikto nekupoval...A este 10 minut sa nad tym pohorsovala s kolegynou....Nuz, DM Obchodna ulica BA...

kajusik12

no ja si nemôžem nič depilovať lebo potom mi zarastajú chĺpky pod kožu a zapalujú a ostali mi aj jazvy..

dana660xz

na tento problem by som ti poradila radšej depilaciu než odfarbovanie, veď to ti rýchlo dorastie. ale inak kupuje sa to v hocijakej drogerii