Nepozna niekto dobru psychologicku/psychologa v Presove???Ale nie sukromneho...a potrebujem na to ak sa chcem objednat aj nejaky odporucaci listok ci nie? Uz dlhsie mam psychicke problemy ale nikto o tom nevie..
Psychologička - Prešov
ja mam ties psichicke problemy potrebujem radu
Nasla som jej cislo na internete lenze ja mam tiez doveru poistovnu :( Tak neviem ze co mam robit..asi tam zajtra zavolam a sa opytam ci by sa dalo alebo nie..A pomohli ti nejako tie terapie? Alebo ten psychiater?
ahoj. ja som chodila k dr.Zibrinovej, podla mna bola fajn. ak si tam este nebola, tak ti mozno bude robit nejake testy, ze cim asi trpis. ked som k nej prisla bolo treba odporucanie, mne ho dal psychiater, lebo najprv som chodila k nemu, ale tak skus tam zavolat a dozvies sa.ale potom jednotlive terapie trvali tak polhodinu a to sme sa vacsinou len rozpravali.lenze musela som odist, lebo mam poistovnu doveru a s tou jej vyprsala zmluva, takze asi zalezi aku mas poistovnu.a myslim, ze zdarma je spolu 24 sedeni,teda co tvoja poistovna ti uhradu. btw, ja ti radim skus tu psychologicku najprv, nepchaj sa hned k psychiatrovi,
no ja neviem...nikdy som nebola ani u psychologicky tak chcem najprv vyskusat ist tam a mozno ona sama ma potom posle za psychiatrom..lebo ten len dava lieky a ja neviem ci chcem byt na AD :/
Ak mas psychicke problemy, tak by si to mala konzultovat s psychiatrom, nie psychologom. Ako ti psycholog pomoze? Ze ti poradi? No, to ti velmi nepomoze.
Ja sice niesom odtial cize neviem ale poradim ze listky netreba teda ja som bol teraz u jednej s nebolo treba nic a chystam sa zmenit a ani druha nepyta takze kludne bez.
:(