Dievčatko nemá cholesterol!!!!!!!!!Prosím,pora´dte!!!

Príspevok v téme: Dievčatko nemá cholesterol!!!!!!!!!Prosím,pora´dte!!!
andrea64

Včera mi kamarátka so strachom povedala,že jej malá neterka-6 ročná mala bolesti bruška,išla k lekárke a tá jej v krvi zistila,ze nemá cholesterol!!!teda má,no len mininum:0,1...to je ako keby ho ani nemala...teraz maju obavu z čoho to može byť,lebo ani lekarka nevedela určiť diagnozu...Prosim vas,najde sa tu niekto,kto sa s podobnym pripadom stretol???Prosim ozvite sa mi!!!Dakujem!

71gloria

Podľa niektorých štúdií je súvislosť medzi nízkou hladinou cholesterolu, rakovinou hrubého čreva a poškodením pečene. Dokonca aj cievy vyžadujú jeho isté množstvo, inak hrozí oslabenie ich stien a tým napríklad krvácanie do mozgového tkaniva. Existuje aj podozrenie, že nedostatok cholesterolu vyvoláva agresivitu alebo naopak depresie, ktoré môžu viesť až k sebevražednému konaniu.
www.energy.sk

slavina

71gloria-olivový olej znižuje cholesterol.Ja už 7 rokov varím len na olivovom oleji a môj cholesterol je 0,05,teda málo.Takže skôr by som odporučila starú dobrú bravčovú masť.A to dievčatko by malo zájsť aj na endokrinológiu,môže tam byť porucha štítnej žľazy!!!

71gloria

myslím si,že by dieťa malo jesť aj celozrnné výrobky, ryby, pri varení by mali používať olivový olej..