Chcem vyrásť, pomáha aj Vsugerovanie?

Magy

je rozdiel si hovorit
"chcem byt zdravy" a "som zdravy",
"nechcem bolest" a "je mi dobre",
pripadne "nepokazim to" a "dokazem to",
tak ako je absolutne beznadejne si hovorit
"chcel by som pribrat/schudnut".

Na slovickach zalezi!

Ale to by bolo na dlhsiu diskusiu, ako funguje mozog, co na neho plati a co nie...

kost

Zvlastne ze ja si to hovorim stale ze chcem byt zdrava A nie som.Tak co?kde je chyba a cim viac sa snazim tym viac sa zdravie zhorsuje.

Magy

kost - ty si mylis pojmy a dojmy. vyhrat milion nezalezi na tebe, rast (okrem genetiky) zalezi, je to nieco vnutri teba, co ovplyvnit dokazes. znova opakujem - funguje to ako u placebo. velku cast liecebneho ucinku ma na svedomi viera v uzdravenie, iba puha vola, chcenie. to znamena, ze telo sa s chorobou dokaze vysporiadat scasti aj samo tym, ze prinuti vytvarat protilatky, volou donutis telo k vacsiemu vypatiu pri boji s choroboplodnymi zarodkami. volou, chcenim a sustredenim teda dokazes prinutit telo produkovat protilatky, enzymy, hormony... nevidim dovod, preco by to nemalo fungovat aj v pripade rastu, ktore je primarne zavisle na mnozstve rastoveho hormonu.

kost

Ved zdravi rozum hovori ze si nemozes vsugerovat RAST je je dane uz.A ja si vsugerujem ze vyhrajem milion.Myslis ze to pomoze?
{hoci existuje tehotenstvo falosne.Ktore si prave vsugeraciou privola zena.Tak tazko povedat ako to funguje}
A presne ako pise MAGY ak budes velmi vysoky nebude to prakticke v zivote a ani pre zdravie moc prijemne.Chrbtica a tak podobne.

Magy

ja som v 15-tich mal tiez necelych 170, v triede boli odo mna podstatne vyssi. ale aj nizsi. nakoniec som to vytiahol na 190. ale ver, taka vyska je casto skor prekliatim, ako radost.