fit line drink od herbex

Príspevok v téme: fit line drink od herbex
malinka165

mate niekto skusenosti z napojom fit line drink od herbex? rozne prichute, accai, cierna ribezla... je ho dostat v lekarnach alebo v DM drogeriach... mate ho niekto odskusany pri dietach? je to napoj z obsahom rozpustnej a nerozpustnej vladniny... dajte info ja ho skusam druhy den chutovo je dobry ale da sa nim aj schudnut ak ho vecer nahradim jedlom? prosim o info dakujem krasne

Nela301

Tento výrobok dôverne poznám, mne pomohol pri chudnutí neskutočne, nehovorím že obsahuje nejaké látky ktoré chudnutie urýchlia, avšak keď som bola večer hladná a nechcela som jesť, urobila som si tento drink a zaplnila som žalúdok. Za mňa veľké plus a konečne som ho po rokoch opäť našla, pretože názov som si nepamätala a v DM som ho už nemohla nájsť. Nehovoriac o cene, ktorá je úplne smiešna. Samozrejme bez zdravej stravy a pohybu by to teda nešlo, ale keď som večer alebo v noci nahradila jedlo týmto nápojom, veľmi mi to pomohlo

evik1

mlinka,mala som to minulého roku v lete,neviem,čo ma to napadlo,proste som to videla a zlákal ma obal,či čo.čítala som zloženie,nebolo to najhoršie,lepšia alternatíva džusiku na leto ten aloe som dala sestre,lebo mi nechutil,okrem toho niektoré druhy obsahujú čakanku,tú ja nemôžem,ale ten ríbezľový bol fajn,také osviežko presne na leto,ved na cviklovom farbive nemôže byť nič zlé.brala som si to napr.ny výlet do fľaše,alebo do mesta,ak som bola hladná a vedela som,že ešte nejdem domov a pod.ale ako helus píše,na psylium to nemá gile,to je vláknina.toto sa len tvári,ale lepšie ako kola fanta a spol.myslím,že to môžeš v pohode zaradiť,ale zas toho ani veľa nevypiješ.

malinka165

dakujem za nazory ak viete este niekto nieco o tomto produkte tak sa prosim ozvite. zaujimalo by ma aj ci sa da z toho schudnut ?

Helus

ja to mam teraz tiez kupila som si to co je to zac,a ostavam verna vlaknine neochutenej psyllium po minuti vyrobku.

dana660xz

to su take male prasky do vody? lebo ked hej ja som si to v dmke kupila ale iba kvoli flaske čo bola k tomu gratis :) po precitani zlozenia som prisla na to, ze to obsahuje viac menej sacharidy a minimum vlakniny. precitaj si hlavne zlozenie.