Chodila som s priateľom 1.5 roka, už je to pol roka, čo sme sa rozišli - rozišiel sa so mnou preto, lebo nevedel, čo ku mne cíti, do októbra, sme chodili spolu von, bola som aj na jeho stužkovej, potom som si povedala dosť, začala som chodiť s jedným chalanom, on za chvíľku na to s jedným dievčaťom, už týžden si píšeme, je to také, že iba vkuse do mňa rýpe, spomína svoju priatelku, v čom je lepšia ako ja nie, opýtal sa ma, či k nemu ešte niečo cítim, povedala som mu že ano, ale na to, že či cíti niečo aj on sa nevyjadril, - odpovedal nevyjadrujem sa, keď som mu písala, že chcem si prísť pre fotky, čo by sme boli spolu cca 5 min, napísal mi, že radšej nie, nieje to dobrý nápad, ako by to dopadlo, ... čo si mám o tom celé myslieť? ako sa mám ja teraz zachovať?
Čo si mám myslieť?
Bude to asi aj tak lepšie, keď sa na neho vykašlem :/ ... aj keď je to hnusný pocit, že jeho mám viacej rada, ako svojho terajšieho priateľa, kt. by spravil pre mňa všetko ...
ahoj pozri si moju temu,hned po tvojou ze miluje ma? ci mam este obetovat energiu ,kukni jak som na tom ja,mojmu sa zas postavi z barsjakej chudere v telke a predomnou si ho chytano ja kukam jak puk
kasli an no, doplna si cez teba sebavedomie, naco si s nim pises?
Ale čo keď naozaj možno ešte niečo cíti ? :/