chodime spolu rok... je to ten najlepsi chlap na svete... ale mali sme spolu sex jedenkrat :-/.. vzdy ked sa o to snazime znova ma problemy... to by sa podla mna dalo casom vyriesit... lenze mam pocit ze medzi nami chyba taa fyzicka iskra...akoby som to vobec nechcela... neviem si to predstavit.. a uz vobec na to nemam chut.. s nim... proste to nie je sexualny typ... neviem co mam robit :-( je to len vo mne? alebo je to antikoncepciou? naozaj ho lubim... len sa bojim ze len po tej psychickej stranke :-(
vztah bez sexu...chyba fyzicka pritazlivost?
Pokial nema na zdrzanlivost nejake nabozenske dovody, asi nie je nieco v poriadku. Moze byt ze medzi vami nefunguje "chemia". Alebo ma extremne nizke libido.
Mna ked balili dievcata u ktorych som mal pocit ze to nie je ono, tak som im nedaval falosne nadeje a neskusal s nimi chodit. Aj ked asi by som dokazal mat s nimi sex, bola by to len ciste mechanicka akcia. Chybal mi ten pocit vzrusenia uz zo samotnej pritomnosti dotycnej.
"vzdy ked sa o to snazime znova ma problemy" .......... ake problemy mas na mysli ? problemy s erekciou alebo ?