Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vztah bez sexu...chyba sexualna pritazlivost?

Príspevok v téme: vztah bez sexu...chyba sexualna pritazlivost?
Alexa_2

chodime spolu rok... je to ten najlepsi chlap na svete... ale mali sme spolu sex jedenkrat :-/.. vzdy ked sa o to snazime znova ma problemy... to by sa podla mna dalo casom vyriesit... lenze mam pocit ze medzi nami chyba taa fyzicka iskra...akoby som to vobec nechcela... neviem si to predstavit.. a uz vobec na to nemam chut.. s nim... proste to nie je sexualny typ... neviem co mam robit :-( je to len vo mne? alebo je to antikoncepciou? naozaj ho lubim... len sa bojim ze len po tej psychickej stranke :-(

michael

milá Alexa aj ked zrejme sa tak nevoláš. Pokusím sa ti na to odpovedať,. Hned na začiatku musím povedať , že to máš ťažké.
"a už vôbec nemám na to s ním chuť"Po tejto vete by som nepovedal že by si netúžila po fyzickom kontakte. Myslím si , že v tebe chyba bude ako si tu lásku vysvetľuješ teoria lásky znie:Láska je emocionálna túžba,- výtvor osobnej fantázie.To z rozumom nemá nič spoločné.
Pri hľadaní partnera si zrejme veľmi použivala rozum namiesto emocií.Teraz sa diviš, že emocie neprichádzajú.Poznal som také manželstvo, títo ľudia boli vedľa seba jak dva dokonalé stroje - vôbec sa nehádali .Naši predkovia si už všimli , že láska nehadaná , - láska nemilovaná.Tak žeti to vyvrátim - lúbim ho po psychickej stránke - také niečo nejesvuje opravujem - vyhovuje mi po psychickej stránke.Nemôžem ťa odhovarať - to si musíš sama vyriešiť ale môžem ťi povedať ak sa dáte do kopy - nebud prekvapená, ked v manželstve zažiješ riadnu nudu, a s tvojej strany trápenie , a poprípade neveru . Nezavidím ti tú situáciu, lebo si si nanho za rok už riadne zvykla . Ak si povaha temperamentná tak to zrejme zmeníš aj za cenu že je taký dobrý,ale ak si taký uminený tip tak zostaneš pri nom to je moj tip ahoj prajem šťastný ťah- michael

michael

myslím, že bysom dokázal poradiť , ale musíš to viac opísať Z toho úsudku vôbec nevieme o čo ide je to zložité

Lulu2011

kolko mate rokov obaja? a on, co na to? prvý krat pocujem, ze chlap nema zaujem o sex, ono to vyzera, ze si jednoducho neverí a tak zlyhava pri styku, alebo je mozno gay

nerozhodny

..mozno sme na omyle a je to dokonaly tantricky sex..nevyznam sa v tom, ale je to oddalovanie vyvrcholenia, zevraj...aj niekolko tyzdnov, u vas je to rok..
tak to potom to vyvrcholenie musi stat za to :)

nerozhodny

...sak to je v poriadku, zite si ako brat a sestra...pokial vas to naplna...ten sex nepotrebujes ani ty ani tvoj fesak...
pravdepodobne ani ty ho nevzrusujes...asi si to robi kazdy sam..
ale ked vam je spolu dobre..

Magy

alexa - nepises kolko mas rokov, kolko ma on, ake su tam vplyvy (vychova, vierovyznanie ci svetonazor, choroby aj prekonane, urazy, traumy...)
bolo by dobre napisat presne, co znamena "vzdy ked sa o to snazime znova ma problemy"
ake problemy, ako sa prejavuju?
mozes definovat blizsie co znamena, ze nie je sexualny typ? mas na mysli, ze nie je sexualne aktivny jedinec ako taky, alebo je pre teba sexualne nepritazlivy? napr. kvoli vahe ci inym nedostatkom...
chce to trochu viac sa rozpisat a ist do hlbky, inak ti nepomoze nikto a budeme tu len hadat a triafat naslepo. to nikam nevedie.

arman

ako vyzera laska? Cize podla teba, laska znamena dotykat sa, oblizovat sa, atd? Cize, ked skoncia dvaja po nehode ochrnuty na lozku a lezia vedla seba, uz nemozu prezivat lasku? Ale chod... su aj asexuali, co sa sa miluju navzajom, ale nic im nehovori sapat sa po sebe, kazdy vyjadruje lasku nejak inak (nielen sexom).
Dolezite je, aby to vyhovovalo obom, ked jeden potrebuje vyjadrit to fyzickym sposobom, a druhemu sa to nepaci, tak asi to nebude fungovat...

wreck

no ved to je celkom dobry zaciatok ze len po psychickej stranke. sex sa odohrava v hlave.

skus vysadit hak na niekolko mesiacov. aj tak je ti nanic ked sa nemilujete. budes to aspon moct porovnat.

tym tvojim lubenim si nie som isty. je to nepresvedcive. lubim niekoho, ale nechcem byt pri nom co najblizsie? nemam chut sa ho dotykat, hladit ho, lezat pri nom? neviem si to predstavit, je to podla mna divne. zda sa mi, ze ho mas len tak viac rada. laska vyzera inak.

ta fyzicka iskra chyba len u teba alebo ani ty jeho velmi nepritahujes?