V poslednej dobe je na mna toho vela.Od noveho sa na mna lepi smola.V januari som nastupila do roboty...v robote mam taky kolektiv ,ktory neprajem veru nikomu falosnost,ohovaranie,zavist...Casto som chodila s placom domov,ale najist si inu robotu?dneska problem a k tomu je to kusok od domova...Na to sa stalo to ze ma nie naschval postrelil priatel vzduchovkou ,viem je to neuveritelne,sama som tomu v tej chvili nemohla uverit ale nechcem zachadzat do podrobnosti,ako sa to stalo,ale nebolo to naschval,zazila som operaciu nevidarenu takze si zijem s brokom v tele,po pnke,som isla opet robit...ludia ktory som am spominala v robote tak je to este horsie,k tomu s mojim priatelom to nieje tak ,ako by to malo byt vkuse pozera pecko a stahuje si obrazky zien ,snazim sa v nasom vztahu ale neviem cco si mam uz mysliet...casto placem,neviem ako dalej...nakolko som slaba drzka,vsetko dusim v sebe a potom vybuchnem ako casovana bomba...moje sebavedomie je na nule,casto ziarlim,ale nebola som taka...mam strach urbit vecsie zmeny v mojom zivote...
TAK asi takto....
dakujem za odpoved,no kazdopadne by som chcela najist robotu ktora by ma bavila a zaroven by som tam mala kamaratky,no chodim aj do zahranicia,tak je tazko si najist stalu pracu...viem ze ma priatel lubi,ale on si to vynahradzuje vraj tym ze mal malo zien predomnou,raz sme sa tak pohadali ze som mu povedala ,ze odidem...povedal,ze s tym prestane no omyl dnes som mu nasla aj obrazky...urcite by som chcela aby s v tomto zmenil a aby si ma viac vazil,cenil...to by som chcela rozhodne,len neviem ci sa v tom zmeni je dost velky salamista
bibka, s tymi kolegynami ta chapem, ja to mam podobne, a tiez neviem co s tym. Závisí od toho, či v tej práci chceš ostať alebo sa budes snazit hladat nieco nove..tiez prehodnot vztah, chalan co furt pozerá p-čko a holé ženské, ťa stále baví? prečo si s ním? bojíš sa ze ostanes sama? urcite nie..ale tieto stavy mas aj z neho. A keby si nasla odvahu, tak co by si v zivote zmenila? cisto teoreticky