Mozem byt tehotna ?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna ?
domča

Ahojte chcela by som sa opytať ci môžem byť tehotná nedávno sme mali s partnerom pohlavný styk bez ochrany a nechtiac mu do mňa uslo spermii tak som na druhy deň kúpila tabletku po 72hod. a asi po
7dnoch sme mali zase styk ale to už z ochranou. No problém je v tom ze mi uz 10 deň mešká perióda a a niekedy ma boli v brušku ako by malý prist a mam aj taky biely výtok myslite že môžem byt tehotná prosím poraďte mi strašne sa bojím mam len 18 a niesom pripravena na babo :..( a mama ma asi zabije :..( Dakujem

alenka_maxova

vidis a takto to konci. Myslis si, ze si uzasne dospela na sex a ked mas za svoje skutky niest zodpovednost, tak akosi nie si pripravena. Ale na to treba mysliet vzdy dopredu. Ked si taka "velka" a mas sex, bud pripravena aj na pripadne dieta...Jo, vitaj vo svete dospelakov :)

Ask

Ak nie si pripravená a teraz sa bojíš tak načo šukáš bez ochrany? Nechcem byť nepríjemný ale kde si vtedy mala rozum a čo zodpovednosť?

wreck

:)) no ved presne. ja rovnako. takato lahostajnost mi bola aj vtedy uplne cudzia, preto sa to snazim pochopit. ale ked sa to teda neda, tak potom nic. :)

slnečnicaa

To sa nedá pochopiť wreck
Keď som sa ja opýtala, to čo ty, tak bolo na mňa nahučané, že či keď som mala -násť a začínala so sexom, či som bola taká ,,múdra,, ako teraz. ÁNO. Bola, prvý frajer sa ani nemohol priblížiť ku mne bez kondómu a vždy sa spravil až vonku. Chudák, musel to mať ťažké:-)
Viem, že žiadna ochrana nieje 100 perc., ale robila som všetko preto, aby som tehotná nebola!

wreck

slnecnicaa ti dobre odpovedala, nemam co dodat, ale zaujima ma ine. a velmi by ma zaujimala odpoved.

preco si sa sem neprisla poradit PREDTYM ako si sa nechala vystriekat tymi nechtiac uslymi spermiami? preco sa nechas vedome dostat do pruseru, ked dobre vies, ze nie si pripravena na babo a vies aj ako sa babo robi?

ak na tom trvas, klaknem si tu v izbe a budem ta prosit o odpoved, lebo by som uz taketo "rozmyslanie" chcel raz pochopit.