Dobrý deň, neviem či sa chcem posťažovať, proste chcem to zo seba dostať...
Sme manželia dva roky, milujem ho a viem, že aj on miluje mňa...no mame rozdielne názory na sex, mne nestačí jeho tempo :(
Ja mam strach z toho, že mi to vadi, neskutočne, a on o tom vie, ale nič nerobi....ja neviem, ako mu to mam povedať...mne nestači sex raz do týždna, a čo ho mam prehovarať? Ja by som chcela aj experimentovať, on zas nie.....
Vačšinou to býva vo vzťahoch opačne, že žene sa toľko nechce, že chlap myslí stále na sex...a tak...no u nás...ja neviem kde je chyba....Ale asi možno aj viem, on je môj prvý sexuálny partner, a ja niekde v podvedomí by som chcela ešte niečo vyskúšať niečo íné ako manželská posteľ, niečo vzrušujúce...Keď mu poviem či si kúpime nejakú sex. pomôcku na spestrenie naších intímnych chvíl...o tom ani počuť....bojím sa, že sa odcudzíme...milujem ho, a viem, že aj on mna...len to milovanie ma trápi...ja som si myslela, že takéto stereotipné to bude až po dlhšom čase a nie teraz ved mam este len 26 čo bude o par rokov?...
milujem ho, ale....ten sex
ja viem....všetko čo si napísal, súhlasím....keď ja by som to tak strašne rada zmenila...Keď ja som už z toho taka frustrovana, rozpravali sme sa už o tom toľko krát, vždy je to potom dobré no tak na týždeň a potom zas tie zabehnuté koľaje....
Ja nechcem tvrdiť, že sex s nim nieje dobrý, lebo koniec koncou je to dobre, vačšinou končí vyvrcholením na oboch stranách...len si nemyslím, že to je pre mňa to orechové....ja si myslím, že sex je aj o ničeom inom
:) ano, to su famy. neplati to univerzalne. a ano, muzi by vacsinou dali neviem co, aby bola zena otvorena viacerym moznostiam. nedovolim si povedat vsetkym, lebo to moze skoncit aj velmi zle. ale aktivna partnerka je obzvlast pritazliva. vacsina muzov ti potvrdi, ze neznasa ked zena len lezi ako poleno. potom to totiz vyzera, ze to robi nasilu a taka predstava je pre zdraveho muza krajne nepritazliva.
moje videnie zeny je podobne ako jeho, ale ak by som vedel, ze zena to chce aj inak, tak by som jej to splnil. ved, uz som to tu nedavno pisal, co moze byt pre chlapa krajsie, nez divat sa do tvare zeny, ktoru prave dokonale spravil?
obavam sa, ze tu vela nezmozes, evi. tieto veci nijako vyrazne neovplyvnis. mozes sa sice pokusit o rozhovor, mozno zistis, ze je tvoj chlap len zbytocne zablokovany, ale skor si myslim, ze je taky typ. kym bol okolnostami nuteny sa ti viac prisposobovat, tak sa ti to zdalo fajn. teraz, ked uz mate ustaleny zivot, sa uplne instinktivne vracia do polohy, ktora mu je prirodzena. trik a tazkost zivota je aj v tom, ze si mas najst sexualne zlucitelneho partnera s tebou. :((
mas 26. obavam sa, ze postupne sa u teba dostavi frustracia z nenaplnenej sexuality. ona totiz u zeny naplno prekvita az po tridsiatke. a bude to potom este horsie, este viac to bude na teba doliehat.
skusim jednu analogiu, aj ked uz na tomto mieste asi chapes o com pisem.
neznasam ked je zena vyholena. obera ma to o tuzbu, znechucuje ma to v predstavach, velmi intenzivne a zivo si uvedomujem ako taka zena v mojich ociach straca na pritazlivosti. a nebude to nikdy inak. kym nebudeme vediet programovat mozog, nezmeni sa to.
on to ma podobne s tym svojim konzervativizmom. neprerobis ho. mozno ti vyhovie sem-tam, lebo ta lubi, tak ako ja by som nemal problem lizat vyholenu zenu, ak by som ju lubil, ale to jadro v nom zostane konzervativne a bude ho nutit spravat sa k tebe nezne a jemne. tak ako pre mna nikdy nebude mimoriadne pritazliva vyholena zena, tak ani on sa nezmeni na divocha. jednoducho to v nom nie je. :(
snad som pouzil dobru analogiu.
tak na zaver jedine ten rozhovor. zistit ako to vidi on, co chces ty, kde sa viete stretnut. mozno nevie, co ty chces. chlapi castokrat nereflektuju na zenske naznaky. musis byt priama. citliva, ale priama. a ak to neprinesie ovocie, tak este sa da skocit do sexuologickej poradne. mozes parkrat aj sama.
hm vždy bol konzervatíny čo sa týka sexu...hm ale aspon okolnosťami bol prinútený vymýšľať kadejake akcie, ktoré mi aspon ako tak stačili...napiklad nebyvali sme spolu, čiže u nas ani u neho to nešlo...tak nam stačilo autíčko, a teraz ked si ma odnesie na tu posteľ tak šaliem...a vravim mu ved ostanme na gauči, tak že nie lebo to je nepohodlne....no a to je len jeden príklad....
a pred svadbou to bolo inak? je to nejaka nova vec, ktora sa vyskytla len niekedy nedavno?
lebo vies ako to je... zena si berie chlapa a hovori si, ved on sa zmeni. ale on sa nezmeni. chlap si berie zenu a hovori si, dufam len ze sa nezmeni. ale ona sa zmeni.
je na tom vela pravdy.