milujem ho, ale....ten sex

Príspevok v téme: milujem ho, ale....ten sex
evinna2

Dobrý deň, neviem či sa chcem posťažovať, proste chcem to zo seba dostať...
Sme manželia dva roky, milujem ho a viem, že aj on miluje mňa...no mame rozdielne názory na sex, mne nestačí jeho tempo :(
Ja mam strach z toho, že mi to vadi, neskutočne, a on o tom vie, ale nič nerobi....ja neviem, ako mu to mam povedať...mne nestači sex raz do týždna, a čo ho mam prehovarať? Ja by som chcela aj experimentovať, on zas nie.....
Vačšinou to býva vo vzťahoch opačne, že žene sa toľko nechce, že chlap myslí stále na sex...a tak...no u nás...ja neviem kde je chyba....Ale asi možno aj viem, on je môj prvý sexuálny partner, a ja niekde v podvedomí by som chcela ešte niečo vyskúšať niečo íné ako manželská posteľ, niečo vzrušujúce...Keď mu poviem či si kúpime nejakú sex. pomôcku na spestrenie naších intímnych chvíl...o tom ani počuť....bojím sa, že sa odcudzíme...milujem ho, a viem, že aj on mna...len to milovanie ma trápi...ja som si myslela, že takéto stereotipné to bude až po dlhšom čase a nie teraz ved mam este len 26 čo bude o par rokov?...

xxxxxxxxxxxx

no uz vidim ako konzervativny chlap ktoremu robi problem sex v sprche cci na gauci robit fisting :DDDDD
ale som sa zasmiala :)))

AdamKrt

Este by bola moznost - mozno taky kompromis, teraz ma to napadlo. Je to tvrde, extremne uspokojujuce, pre muza nenarocne a ked sa to prezenie, este 1-2 dni, bude zena chodit ako kacer, mozno ledva chodit....

Fisting. Velmi silny zazitok a ozaj, ked sa to dobre prezenie, tak par dni je problem aj s chodenim, nie to este s chutou na sex :)

AdamKrt

xxxxxxxxxx - pokial dobre citam, pisala, ze jej nestaci sex raz do tyzdna. T.j., ze ostava NEUSPOKOJENA. To nema nic s tym, ze je romantik. Je konzervativny a ona by chcela castejsie.

Su moznosti - bude mu nalomit ego, aby ho jesitnost dokopala k tomu, ze sa ju bude snazit uspokojit. Pripadne to urobi z velkej lasky k nej, ale to asi tu nehrozi, pretoze keby chcel, tak to urobi.

Alebo - treba posilnovat jeho tuzbu - napr. vhodna strava a afrodiziaka, ze bude mu po dvoch dnoch huciat v guliach, ze by pretiahol aj stareho trabanta... :)

xxxxxxxxxxxx

adam ale ved on ju uspokojuje len nie podla jej tempa nie na takych miestach ako by chcela...on je asi sialeny romantik a nieje na tvrde trtkacky a take vasnive ze stiahne z nej saty kdekolvek a jej len toto chyba...pisala ze uspokojena inak je... tak tam vibrator nepomoze...iba sa chalan urazi a uz jej neda ani tak...:D ked je konzervatiny taky vybrator mu riadne nalomi ego...moji kamarati su zasadne proti pmockam lebo si to vysvetluju tak ze su neschopni...

AdamKrt

evinna2 -

kup si vibrator a zacni sa nim uspokojovat. Najlepsie, ked Ta manzel uvidi, ako si to robis. Urcite bude zvedavy, minmalne, preco si kupila ten vibrator. Tu nastane dobra chvilka na postuchnutie, ze ked on neni schopny postarat sa o Tvoje potreby, musis sa Ty zariadit sama.

Ak neni debil, dojde mu, ze nerazka moze platit aj na to, ze takymto sposobom mu moze hrozit, ze si najdes milenca. Nehovorim a neodporucam nikdy riesit vztah takymto sposobom, lebo je to necestne a neni to fer, ale trochu mu nalomit ego, aby vedel, co sa deje, neni na skodu.

Inak, nebolo by aj zle, povedat mu z mosta do prosta, pripadne mu napisat list, vyliat von vsetky pocity, aka si neuspokojena a ako Ta to tazi a ze nechces to riesit ziadnym milencom, lebo ho milujes, ale sexualne Ta frustruje, ze i ked sa trosku snazi, je to malo. Nevladze, nechce sa mu ?

I lesbicky nemaju penis, tak sa da kupit umely, i keby bol impotent. Ak Ta miluje, bude Ti chciet urobit dobre.

Uspokojit zenu moze i keby sa mu nedalo. Existuje mnoho technik - ruky, usta, vibratory, nasady, umely pripinaci penis, atd atd.

Ak by si bola extra naruziva a on extremne lenivy, tak sa daju kupit i tzv. fucking machines :)

xxxxxxxxxxxx

sorry ak si to zobrala ako krutu reakciu. Nechcela som ta urazit. V dnesnej dobe sa brat z lasky je sice krasne ale na druhej strane...hmm ja osobne aspon, mam pohlad na svadbu iny... ja by som sa len tak lahko chytit nedala este keby mi v niecom nevyhovoval... a ano po detoch urcite tvoje vasne prehrmia lebo budes taka unavena ze na sex ani nepomyslis... tak hor sa do robenia deti pri tom si este uzi :))) a potom budes stastna za takeho chlapa...uvidis mozno sa to vymeni...on bude nespokojny s tebou lebo budes stale unavena :-D a nakoniec tu bude vypisovat on ze by chcel milenku...

evinna2

xxxxxx kruta reakcia, ale čo už asi mi to trebalo...len na uistenie brali sme sa z lasky, milujem ho (len ten sex)asi sa z toho fakt zošalim :P ....a niesom respektíve ani nebola som tehotná keď sme sa brali...ešte babatko nemame, možno až potom sa moje sexuálne chútky ustália...

xxxxxxxxxxxx

proste to nieje taky typ...naco si si ho brala ked ti v tom nevyhovuje? vies ze bol taky konzervativny v sexe a ze predtym bol "prinuteny" ale teraz ste uz svoji tak uz ho to nejako nestve... salies salies no tak zosal sa :DDD co my s tym? vedela si do coho ides...

moje byvale spoluziacky tiez hned vleteli do svadby s prvym inych si vyskusat nechceli ze velka laska a zrazu hop otehotneli a museli sa brat tak ci onak...ved co chlapov mali prachatych ony boli z dediny...no a teraz mi tiez tak vyplakavaju ze by si trtli s inym... darmo ked ste blbe :))) mladost je na to aby sa clovek vyblaznil lebo skor ci neskor ta budu lakat ine veci...a nie hned hupsnut do vazneho vztahu uz v 15tich, vyspat sa spolu az v 20tich /lebo za tych pat rokov sme sa hrali na poctivky co fuuuj sex/ a hned na to otehotniet ...a mat mladost v haji... sorry to je len priklad poznam plno takych bab z intraku :)))

takze bud rada za chlapa akeho mas, ze ta uspokoji aj nezne v posteli a skludni svoje hormony alebo sa rozved a chod trtkat a vyberaj si chlapa podla toho...

evinna2

ja s tým už fakt neviem rady...pred pár dňami som ho zviedla bolo to fakt užasné, len problém je že to stále musím byť ja...ja to chcem a potrebujem od neho...keď sme potom len tak vedla seba ležali a hladkali sa som mu to všetko povedala...všetko to čo som tu napísala (okrem toho milenca) On nato, že hej chape, že no napraví....a čo sa stalo?... je po tom už pár dni a nič, žiadna reakcia, žiaden naruživý, burlivy, vzrušujúci sex z jeho iniciatívy, len stale to jeho maznanie, šuškanie, že ma miluje...ja z toho šaliem

alenka_maxova

uz vidiiim :)nechcelo sa mi to cele citat. Nuz co poradit? Toto su veci, ktore na nom zrejme nezmenis. Tak ako mas ty iste nazory, ma aj on. Ja som vzdy hovorila, ze do manzelstva s niekym pojdem len ked si budem maximalne ista, ze nase najzakladnejsie zivotne nazory su v zhode. A to plati aj o sexe...Mat takeho chlapa, tak sa s nim porozpravam a dohodnem sa s nim, ze najblizsi sex bude v mojej rezii :)