Velmi riedke vlasy -velmi-, ako im pomocť ?

Príspevok v téme: Velmi riedke vlasy -velmi-, ako im pomocť ?
Katka483

Velmi ma to trápi , vyzeraju hrozne , splasnuto , riedko , su jemne. Nefarbím ich , nefénujem , nezaťažujem šamponmi,ani mi nejak nevyppadavaju .-od narodenia ich mam velmi jemne a riedke. Prosím poradte co mám robiť . Sampony na objem nezaberaju a ked aj tak vydrzia len velmi krátko , tužidla to isté . A zbitocne ich nezatazujem . Mám to asi vrodené ,ale ako by som si mohla pomocť ,aby zhustli ? a spevnili ? Dakujem za rady, som zuuuufala .

Lennyx

neskusala si hormonalnu terapiu ? mne po vynechani antiky zacali padat ale len docasne asi styri mesiace a to som rieisla s clip in hair takymi pripinackami remy vlasmi a vyzeralo to super a starostlivost nebola naorcna

megann76548

Ja mám tiež jemné vlasy, a veľa ich tiež nemám. Bohužial s tým sa veľa robiť nedá, možno by si mala skúsiť zábal z henny ten vlasy spevnuje. Ja ho používam a som spokojná.

kost

Ak vylucis zdravotne problemi a stale mas riedke vlasy a nic ti nepomaha.Ziadne sampony.Tak jedina moznost je. Ak ti pristanu tmavsie vlasy.Kupit si palette sampon{NEJAKU TMAVSIU FARBU}a dat si na vlasy.Vlasy budu vyzerat opticky hustejsie,ozivi ti to aj farbu vlasov.

LuciaB

Ja som si ich kupila v Anglicku (aj u nas maju nejake ale Brahmi asi nie, aspon ja som nenasla, a prave ten dava najviac objem, pevnost vlasu a zabranuje masteniu). Mam asi 9 roznych druhov (vsetko v praskovej forme, co verim, ze su len zomlete bylinky, struky, plody stromov atd., ako som sa docitala, a uz naozaj nic k tomu nepridali) hlavne na vlasy, ale aj na plet a pokozku. Na vlasy mam zatial vyskusane 4 pripravky: Aritha a Shikakai sampony a Brahmi a Kapoor Kachli ako zahustovace. Pricom mne sa najviac osvedcila kombinacia Aritha sampon (je urceny na mastne vlasy, ktore aj mam) + Brahmi. Postup: Arithu zmiesam s vlaznou vodu a vmasirujem do vlhkych vlasov, potom este masirujem alebo len necham posobit cca minutku. Zmyjem. Niekedy postup zopakujem. Potom zmiesam Brahmi s vlaznou vodou a nanesiem na takto umyte vlasy. Ja uz neoplachujem (mozno by sa malo lebo trosku vypadavaju z vlasov drobne ciastocky ale mne to nevadi mam na to vyhradeny uterak a radsej potrebujem objem vo vlasoch). Mozete vyfénovat (trochu sa trusi z vlasov) ale odporúčam použiť riedku kefu/hrebeň lebo vlasy sa tazko češú! Alebo precesavat a formovat tesne pred dosusenim. Ja osobne si casto idem lahnut s takto osetrenymi mokrymi vlasmi a rano su krasne, pevne a bohate! Mozete sa tesit na ten pocit!! Niekedy po 48 a viac hodinach od umytia si zase zamiesam Brahmi s vodou ale do flasticky so spicatym sosakom a vmasirujem. To na opatovne dodanie objemu a zabranenie masteniu. Kazda si najdete mozno vhodnejsi postup pre seba. Ak nieco nezozeniete napiste mi na mail, donesiem Vam. A este: Pozor! aby sa to nedostalo do oci lebo tie ciastocky pekne v oku skriabu.

myopinion

ja by som vam poradila hennu, bud farebnu, alebo ked nechcete menit farbu svojich vlasov, bezfarebnu (cassiu). obaluje vlasy a oni posobia ovela hustejsie. svoje vlasy mam sice huste, ale takto sa zdaju este hustejsie. na takom istom principe su asi aj bylinkove sampony co spomina LuciaB.takze to naozaj moze fungovat, ved henna su tiez bylinky.a aj sa menej mastia po nej vlasy

lakuša

ahoj,
LuciaB!

Môžeš sa mi prosím ťa ozvať na môj email? Rada by som sa dozvedela o tvojom prípravku viac. Takisto mám veľmi riedke a hlavne mastné vlasy. Musím si ich často umývať až 2 razy denne. Som v tomto už dosť nervózna.

LuciaB

Ahoj Katka, uplne Ta chapem lebo ja mam sice nie velmi riedke ale riedke vlasy a este su aj jemnejsie a k tomu vyssie celo. Suhlasim absolutne s Magy, ze ziadna ale ziadna chemia Ti vlasove korienky nenasadi. A prirodna moze akurat asi zaktivovat tie co existuju a su v latentnej forme. ALE!!! zatial co som nasla najlepsie, povedala by som vynikajuce, na OBJEM a to DLHODOBEJSI, su ajurvedske sampony (pomlete bylinky, kora stromov a pod.). Neverila by si ako mozu jedny a tie iste vlasy vyzerat za par minut po umyti a vysuseni. Dodaju objem aj 2,5krat!!!! Vlasy su neporovnatelne pevnejsie. Bylinne prasky treba len zmiesat s vodou a umyt si touto "vodickou" vlasy a potom zase iny druh (vyziva) pouzit po umyti tak, ze len sa tym vlasy preleju a uz neoplachuju. Jednoduche, rychle, ucinne a este aj celkom lacne. Navyse zabranuju aj masteniu. Klasickym som si muselo zmyvat vlasy po 2-3 dnoch a pri tychto aj na 6.den su vlasy este OK. Ak chces vyskusat napis mi na mail, mozem ti z odsypat a dat. Mimochodm mam velmi dobry pocit aj z toho, ze si nedavam na vlasy chemiu a tiez, ze menej zatazim prirodu, hoc len o trochu.

alic3

skus zajst k doktorovi, mozno mas problemy s hormonmi - on by ta mal poslat bud ku gynekologovi alebo endokrynologovi (alebo najlepsie obidvom). ale mozno je to naozaj genetika.