Som zmetená :/ ...

Príspevok v téme: Som zmetená :/ ...
Mylove

Olá :)mám taký problém že sa mi páčia dvaja chalani :)s jedným už chodím von asi mesiac pred 2týždnami sme sa aj bozkávali ale bol v tom jak poleno a ja ževraj rýchla aj mi to povedal kam sa ponáhľam no ja som nemala tu odvahu mu povedať že to robí bez duše.Mám sa v tom práve ja ulepšiť ?! Teraz druhý píšeme si občas na Fb a zavolal ma že cez jarné pôjdeme určite na kávičku . No nechcem spraviť chybu že si vyberiem toho nesprávneho.Čo by ste volili vy viem mať také problémy ;)

Magy

Maomam - ano, prave som si to vsimol aj ja. Deti sa nudia, tak hraju tzv. tienovu hru (jeden clovek za pocitacom predstiera viacerych ludi). Poznam to z Pokecu.

Magy

Mylove - ak je niekto poleno, treba mu to povedat - ale diplomaticky, muzi su na take veci haklivi. Mozes mu to naznacit otazkou "ty asi vela skusenosti s bozkavanim nemas?" alebo nieco v tom zmysle. pokial bude oponovat, ze ma a dost, dalsia tvoja odpoved moze byt "tak to ta tie partnerky vela nenaucili" a podobne. len mu nehovor priamo, ze je poleno. nikto mudry ani skuseny z neba nespadol.
co sa tyka rychlosti, plati to, co som napisal v teme pre Simonku. Ozaj, kolko mas rokov? Pocitam ze medzi 15-17. neboj, kym kapnes na toho naozaj praveho, vystriedas aspon 5 partnerov. treba skusat a zistovat, co ti vyhovuje. nemyslim tym, aby si bola promiskuitna, ale netreba sa bat skusat. mozes len ziskat.