Prosim vas,ako mozno oddialit menstruaciu? Pocula som o tabletkach na predpis, ale zial nemam moznost navstivit momentalne svojho gynekologa. Uzivala som 2 roky HAK logest, vysadila som ju pred 4 mesiacmi, 1balenie este mam, tak neviem, ci by to malo nejaky ucinok, keby ich zacnem teraz uzivat, nie na ochranu, ale "proti menstruacii", pripadne ci mate nejake skusenosti s citronmi, vraj tie oddaluju, no neviem... alebo ine praktiky na oddialenie
Dakujem
Ako oddialit menstruaciu?
mám 12 rokov. mohla by som užívať tabletky na oddialenie menzesu?? lebo ideme na dovolenku na buduci mesiac a pravdaže akurát vtedy mám dostať kramy. a prosím vas funguje ten citron ??
v lekarni dajú aj bez predpisu,len sú drahšie-možno 15 eur-neviem kolko ks.
citrón u každej z nas inak zaberá (u niekoho zaberie a u niekoho nie).
prosim vas ja sa chcem spytat na tie citrony ci to treba jest len samotne citrona alebo sa moze jest aj citron s cukrom ...a ked citron tak ake mnozstvo ?? jeden cely ? dakujem
taketo babske rady su velmi nespolahlive...to malokomu zaberie...takze na tvojom mieste sa na to nespolieham..mozes pit citronovu stavu a menzes dostanes aj tak
chod na gynekologiu a daj si predpisat norethisteron..ten zarucene menzes oddiali
A co tak dat si tampon ? :)
Prosím poraďte mi... som zúfala... Mám 15 rokov a ideme na dovolenku k vode ale ja mám akurát vtedy dostať menštruáciu. Počula som niečo o citrónoch ale neviem koľko ich mám zjesť a akú dobu predtým... ak by ste mi vedeli povedať tak prosím... Chcela by som to nejak oddialiť ale neviem ako a tabletky nechcem... Prosím poraďte... Vopred ďakujem :)
Takže baby. O tých citronoch to je pravda, ale či zabera na každej tak to neviem, ale na mne určite zabral. kuknite si tutu stranku. uplne jednoducho vysvetlene. Stači kliknuť na tento odkaz
only-for-us.blog.cz
AHOJTE IDEM NA DOVOLENKU A UZ NEMAM CAS NAVSTIVIT GYNEKOLOGA A AKURAD MAM DOSTAT.CO MAM ROBIT?KAMARATKA MI DALA NAPLAST EVRA ALE LEN NA MESIAC ,ZE VRAJ TO MAM ZACAT BRAT-LEPIT VTEDY KED MAM DOSTAT A TAK NEBUDEM MAT ALE CO DALEJ?
jajka131:
No ja som brala Lindynette 20 a este aj beriem,poslednu davku...pretoze potom zacinam uz novu HAK.Tato mi nejako nesedi...a prave v prvy den,ked dostanem menstruaciu,mam zacat tieto nove tabletky..to bude akurat na dovolenke.Aj kvoli tomu to velmi nechcem oddialovat...