o kolko dni priblizne moze meskat? ak som prechladnuta.. keby som nemala dostat resp otehotnela,tak by som mala priznaky ako bolest prs atd? dakujem
menstruacia
ahojte, vobec sa neobavajte... Podla vlastnej skusenosti viem povedat, ze menstruacia meska: v pripade uzivania antibiotik, prechladnutia, prejedania sa citronov :)... taktiez zmena prostredia - dlhodoby pobyt v zahranici atd. Predmenstruacny syndrom je najma napatie v prsiach, prejedanie. No taktiez su tieto priznaky tehotenstvom, vtedy vas vsak mozu svrbiet bradavky, pripadne jemne sfarbeny vytok do ruzova, hneda... Sup k lekarovi pri podozreniach, meskat mozu aj z inych dovodov.
papa
molly,kolko mas rokov?To je u dievcat uplne rozdielne.A neboj,o nic neprides a ani nic nezmeskas
cavte,asi zaciatkom roka mi vynechava menstruacia,v januari mi meskali vyse mesiaca,sla som gynekologovi,vysledky vsetko mam dobre aj krvne,ster,proste vsetko,dali mi injekciu,aby som to dostala,po 5 dnoch mi to prislo a teraz zase nic vyse mesiaca,predtym som fungovala normalne.Kedze mam nadvahu,zacala som cvicit,kazdy den brusaky a pod. a odvtedy mi to hapruje.Moze to mat suvislost???Pre istotu necvicim uz,pozorujem,ci to mohlo byt z toho a tak ked ma niektora z vas podobnu skusenost,prosim o nazor a odpoved,co sa to deje,ci to je normalne,bojim sa...Prosim,vujadrite sa niekto,za nazor alebo skusenost velmi pekne vopred dakujem,ahoje dievcata...
neviete mi niekto poradit preco este nemam menstruaciu a vacsina bab z mojej triedy uz ma???pls
Poradte mi prosím...Mešká mi to už 3 týžden.Partner pri milovaní to nikdy nenecháva vo mne vnútri, takže vždy vytiahne skôr..Mám trocha viac stresu v poslednej dobe.Môže mi meškať aj z toho, alebo aj zo zmeny počasia?robila som si test a bol negatívny... Myslíte, že môžem byť nejakým zázrakom nejakou náhodou tehotná?
ja uz neviem mi meskaju 3dni :(
podla mna by ti meskat nemali aj ked si prechladena
mne meskala 10 dni a potom dosla a pritom ju mavam pravidelne, urcite som nezlomila rekord, da sa aj dlhsie
bolesť pŕs môžeš mať aj pre začiatkom menzesu. Z prechladnutia ti môžu meškať. Ak si myslíš že by si mohla byť tehotná, urob si test.