Dobrý deň,
potreboval by som radu, neviem ako ďalej.. Všetko sa to zhoršilo minulú nedeľu, keď k nám prišla spať moja frajerka, všetko vypadalo normalne, matka si s ňou pokecala v kuchyni asi tak hodinu a pol a popíjala alkohol a rozoberali frajerkinu rodinu, takže bola v náladičke, neskôr začala chodiť do izby a dávať mi trapné otazky na ktoré sa zvyčajne nepýta, ( ale to vždy a myslím že každá matka )takže som občas "prevracal oči" a s úsmevom ma uporozňovala nech to nerobím atd. Potom ráno ked som frajerku bol odprevadiť a prišiel som domov, začala mi nadavať že prečo som prevracal oči a že si to nepraje v jej byte a že keď sa takto mienim chovať nadalej tak že si ju doma nepraje vidieť. V zúrosti som povedal že o.k. Toto bolo v nedelu.
V pondelok sme sa o ničom nerozpravali a choval som sa normalne akoby som na to zabudol.
Včera ( utorok ) sme sa ani nehadali a zničoho nič sa ma opýtala že či mienim ísť po maturite k ním bývať. Že majú veľký dom, že mi tam bude dobre a podobne veci. ( ich rodina má stavebnú firmu takže sú lepšie finančne situovaný ), povedal som že nie prečo sa pýta a čo už odpovedala si už nepamätám. Len potom neskôr sa pýtala či tam idem spať v piatok a že tam mam ostať až do pondelka že ma nechce cez víkend doma vidieť a že tam mam byť aj na moje narodeniny v pondelok. Povedal som že nie, budem tam spať len v piatok večer, v sobotu sa vrátim. Samozrejme ona to začala zase rozoberať že nech tam som atd a naznačovala stale že jej vadím v domacnosti ( pritom upratujem a všetko robím za ňu ).
Dnes som od rana na ňu schválne nasratý a nebavím sa poriadne sňou a občas jej odvravam schvalne. Opýtala sa že prečo stále vyrívam a ja som jej odpovedal že ona začala od nedele, a takto sme na seba celý deň.
Najhoršie to je teraz večer kedy sa zavreli s otcom do obývačky aby som nepočul o čom sa zhovarajú a ja som ich chvíľku počúval a počul som ako povedala že ju už doma nechce vidieť, a otec samozrejme hned na to že ja som ti to hovoril od začiatku, nech si nezvykne u nás takto spavať, kde sme ... atd atd.
Najviac ma sere to že mi do očí klame a nepovie mi rovno že nechce aby k nam chodila ale vyhovára sa že mladší brat musí spať v obývačke, frajerka má samostatnú izbu veľkú tak nech sme tam.
Bojím sa o náš vzťah ( sme spolu viac ako pol roka ) keďže mama mi do očí povedala že ju má rada a nevadí jej a za dverami s otcom hovorí niečo iné... myslím si že sme vo vážnom vzťahu a mohlo by nám to klapať aj v budúcnosti, lenže keď sa k tomu takto stavajú ...
Mám chuť sa odsťahovať s ňou do iného mesta a už sa nestretávať s rodičmi, ihneď ako ukončím maturitu a dostanem sa do PZ.
Viem že celkovo to vyznie ako obyčajná hádka ale predtým som takýto vážnejší vzťah nemal :(