vysnivany chlapec

Príspevok v téme: vysnivany chlapec
awwww8

Ahoj :) Na našu školu chodí jeden starší chlapec,poznám ho z videnia.Hneď ako som ho uvidela,vedela som že on je iný.Že je úžasný som zisťovala keď som sa o ňom dozvedala viac vecí ale zostávalo to iba u pohľadov. Potom som si ho pridala na fb,on po dlhšej dobe pozdravil a náádherne sa usmial.Potom som mu napísala,bol milý,mali sme si o čom písať ale na druhý deň nenapísal.Myslíte že mám nejakú šancu? :(

melindaaa

to sa mi zda, ze mas uz riadne pomotanu hlavu.. a to si sa sama tak namotala alebo jeho pekne spravanie ta tak poblaznilo? ja poznam dost vela peknych chlapov sportovcov aj bohatych aj inteligentnych, velke charizmy ale na tohto ktoreho opisujes mi sedi, ze si teda uvedomuje, ze je ziadany ale sprava sa milo urcite nie len k tebe aby sa o nom nehovorili veci typu namysleny debilko. takze chce byt aj ziadany aj obludeny u dievcat...:) ved som uz napisala, ze skus mu napisat este prva..mozno aj on caka ze mu este napises... a uvidis podla toho ako sa bude spravat.. neskusis nezazijes az bude odmerany vies co to znamena.. skus aj taku temu navodit vztahy..ale nevybafni hned na neho ako ho uvidis ze sa prihlasil alebo hned po ahoj otazka o vztahoch ..nejako nejapadne.. napr aj ako valentinoval vcera :) a tak... aspon teda ja by som to takto zacala.. ak by nejavil zaujem a bol by odmerany uz nikdy by som sa neozvala... ale vies to je komunikacia prostrednictvoj socialnej siete ine je to v reale :)

awwww8

melindaaa: nie nemyslím že je školská hviezda,áno je pekný,ale intelektuál.Mladé baby letia na namakaných a športovcov a tak ďalej.Hovorí/píše o sebe sebavedomo ale nespráva sa tak,čo mi evokuje že sa za to iba skrýva,neviem...takže čo by som mala spraviť? odmietam uveriť tomu že nie je žiadna šanca,takto to predsa nemôže byť :(

melindaaa

hmmmm moje teorie zeny riesia kazdy detail.... poznas ten vtip o pariku ktory lezi v posteli muz pozera zamyslene na strop a zena na neho a zacina mat paranoje, ze ju uz nechce,nemiluje, ma inu bla bla bla.. a na konci je co si mysli muz...hm mucha na strope ako to robi, ze nespadne :)

ste si pisali "az" raz? to je velmi malo na to aby si vycitala , ze na teba kasle.. keby mu napises 3x a 3x ti neodpise tak v tom pripade by som sa pytala ci mas alebo nemas sancu...

posledna vec.. je len u teba ten vysnivany a idealny???? alebo je to ten hviezdny skolsky typ, ze vsetky ho chcu .. v tom pripade ak je to hviezda skoly urcite si to uvedomuje a keby chcel prejavit zaujem o dievca zacne sam. Akonahle zisti, ze ides po nom ako pes po udenom prestane si ta vazit, lebo bude vediet ze ta hocikedy zbali.. bud ina bud nedostupna..skus mu napisat..(prikad)potom mu 10 minut neodpisuj, ze ti volal kamarat ci nejdete na kafe atd:D vynajdi sa... chlapa zbalis na neprejavenie zaujmu a nedostupnost... sice ho nepoznam toto vzdy platilo na chlapov.. zalezi ako sa to vyvinie dalej ak si budete este pisat :) drzim palce