viem, ze ide o dost casty problem ale potrebujem vase nazory...
ide o to,ze mam ( mala som) velmi dobru kamaratku da s apovedat najlepsiu ( obidve mame 22).... skoro kazdy den sme boli spolu, alebo sme telefonavali. to, ze si nasla priatela( uz je s nim rok) respektujem, respektujem aj to, ze s nim chce byt co najcastejsie, ale aby si za 3 tyzdne nasla cas na mna "az" na hodinku aj to preto, lebo on na nu vtedy nema cas je dost smutne...totiz ona si nedokaze spravit program s kamaratkami iba vtedy ked jej povie on, ze na nu nema cas..
dalsia vec je, ze sa mi ozve len ked nieco odo mna potrebuje, ked sa s nim pohada pretoze sa nema komu inemu vyzalovat, a ked uz sme spolu mam pocit, ze ma zacala vyuziva co sa tyka penazi a vyhovara sa, ze ona nema tolko kolko mam ja atd.. tak nech platim ja aj ked to hovori nenapadne pritom on jej vkuse nieco kupuje a plati za nu a ked ona zarobi tak absolutne vsetko minie na neho..ja to vidim a vnimam a pri mne sa robi hlupa.. viem,ze nema tolko co ja ale ked ma niekam zavola ONA na tu biednu hodinku je to dost trapne ked mi bez kuska hanby povie nech platim ja vraj ona bude nabuduce ( co sa nestava casto a ked hej tak vidim jej vycitavy pohlad ze musi na mna minut)....alebo jej nerobi problem stale si odo mna pytat sustavne zuvacky atd. (svoje si nekupi, ja si od nej nic nepytam nikdy) ja viem, ze su to malickosti, ale co je moc to je moc...
Je ina s nou sa neda ani pohnut uz som jej to povedala narovinu nie raz, ze mi jej nove spravanie dost vadi,ale tak aby sa neurazila, sama hovori, ze nieje stastna a nechce s nim byt, ale nedokaze sa branit citom, nedokaze ho opustit.
Co ma uz neraz zarazilo bolo ked ma nahodou zavolala na nejaku akciu a opytala som sa ci preto lebo sa pohadali ona povedala ano.. a vobec jej to nebolo trapne...
Dost mi to vadi lebo do urciteho casu som jej verila, a viem,ze ona mne doveruje celym svojim ja no najnovsie mam pocit, ze ked uz ma na tu hodinu zavola niekam aby sa dozvedela co mam nove tak to zdiela spolu so svojim priatelm s ktorym sa neznasam ( nieje to dobry clovek) a nemozem jej pisat ani na facebooku ani smsky pretoze on si to vsetko precita a zasahuje tak do mojho sukromia.. jedine co mozem je zavolat jej nech mi zavola ked bude mat cas aj to povacsine na mna zabudne...
Najrasej by som sa od nej uplne odosobnila ale neviem ako pretoze jej spravanie ma cim dalej tym viac prekvapuje, hrozne ma stve ze z tristvrte mesiaca si dokaze najst na mna cas na hodinu len aby som jej podala nove informacie a mam pocit, ze nie preto aby mi v niecom poradila ale uz len cisto zo zvedavosti... uz sa s nou nemam o com rozpravat lebo jedina jej tema je ON a jedine zazitky ma s NIM.... som z nich znechutena..
podotykam nezavidim jej , prajem jej nech je stastna no zacali ma stvat iste veci ktore som s nou uz prebrala ale ona je zatrpknuta nepohne to snou
mam sa na nu uplne vykaslat alebo co? ja mam tiez pocit, ze spolu neostanu.. dokonca jej priatel by nas ako kamaratky najradsej rozostval lebo si mysli, ze jej davam rozumy a vyvlacujem ju do chlapskej spolocnosti aby som mu spravila napriek... co samozrejme nieje pravsa su to iba jeho paranoje... uz sa aj kvoli mne neraz pohadali...
ja naozaj neviem ako mam pokracovat nebavia ma tieto natahovacky ked mi zase bude volat mam sa spravit ze ma to nezaujima? ake mate skusenosti s tymto?