UPLNE KASLE NA MNA KAMARATKA KVOLI SVOJMU PRIATELOVI...

Príspevok v téme: UPLNE KASLE NA MNA KAMARATKA KVOLI SVOJMU PRIATELOVI...
melindaaa

viem, ze ide o dost casty problem ale potrebujem vase nazory...

ide o to,ze mam ( mala som) velmi dobru kamaratku da s apovedat najlepsiu ( obidve mame 22).... skoro kazdy den sme boli spolu, alebo sme telefonavali. to, ze si nasla priatela( uz je s nim rok) respektujem, respektujem aj to, ze s nim chce byt co najcastejsie, ale aby si za 3 tyzdne nasla cas na mna "az" na hodinku aj to preto, lebo on na nu vtedy nema cas je dost smutne...totiz ona si nedokaze spravit program s kamaratkami iba vtedy ked jej povie on, ze na nu nema cas..

dalsia vec je, ze sa mi ozve len ked nieco odo mna potrebuje, ked sa s nim pohada pretoze sa nema komu inemu vyzalovat, a ked uz sme spolu mam pocit, ze ma zacala vyuziva co sa tyka penazi a vyhovara sa, ze ona nema tolko kolko mam ja atd.. tak nech platim ja aj ked to hovori nenapadne pritom on jej vkuse nieco kupuje a plati za nu a ked ona zarobi tak absolutne vsetko minie na neho..ja to vidim a vnimam a pri mne sa robi hlupa.. viem,ze nema tolko co ja ale ked ma niekam zavola ONA na tu biednu hodinku je to dost trapne ked mi bez kuska hanby povie nech platim ja vraj ona bude nabuduce ( co sa nestava casto a ked hej tak vidim jej vycitavy pohlad ze musi na mna minut)....alebo jej nerobi problem stale si odo mna pytat sustavne zuvacky atd. (svoje si nekupi, ja si od nej nic nepytam nikdy) ja viem, ze su to malickosti, ale co je moc to je moc...

Je ina s nou sa neda ani pohnut uz som jej to povedala narovinu nie raz, ze mi jej nove spravanie dost vadi,ale tak aby sa neurazila, sama hovori, ze nieje stastna a nechce s nim byt, ale nedokaze sa branit citom, nedokaze ho opustit.

Co ma uz neraz zarazilo bolo ked ma nahodou zavolala na nejaku akciu a opytala som sa ci preto lebo sa pohadali ona povedala ano.. a vobec jej to nebolo trapne...

Dost mi to vadi lebo do urciteho casu som jej verila, a viem,ze ona mne doveruje celym svojim ja no najnovsie mam pocit, ze ked uz ma na tu hodinu zavola niekam aby sa dozvedela co mam nove tak to zdiela spolu so svojim priatelm s ktorym sa neznasam ( nieje to dobry clovek) a nemozem jej pisat ani na facebooku ani smsky pretoze on si to vsetko precita a zasahuje tak do mojho sukromia.. jedine co mozem je zavolat jej nech mi zavola ked bude mat cas aj to povacsine na mna zabudne...

Najrasej by som sa od nej uplne odosobnila ale neviem ako pretoze jej spravanie ma cim dalej tym viac prekvapuje, hrozne ma stve ze z tristvrte mesiaca si dokaze najst na mna cas na hodinu len aby som jej podala nove informacie a mam pocit, ze nie preto aby mi v niecom poradila ale uz len cisto zo zvedavosti... uz sa s nou nemam o com rozpravat lebo jedina jej tema je ON a jedine zazitky ma s NIM.... som z nich znechutena..

podotykam nezavidim jej , prajem jej nech je stastna no zacali ma stvat iste veci ktore som s nou uz prebrala ale ona je zatrpknuta nepohne to snou

mam sa na nu uplne vykaslat alebo co? ja mam tiez pocit, ze spolu neostanu.. dokonca jej priatel by nas ako kamaratky najradsej rozostval lebo si mysli, ze jej davam rozumy a vyvlacujem ju do chlapskej spolocnosti aby som mu spravila napriek... co samozrejme nieje pravsa su to iba jeho paranoje... uz sa aj kvoli mne neraz pohadali...
ja naozaj neviem ako mam pokracovat nebavia ma tieto natahovacky ked mi zase bude volat mam sa spravit ze ma to nezaujima? ake mate skusenosti s tymto?

Magy

melindaaa - nejak som ziskal dojem, ze ty mas jednoducho privela casu na rozmyslanie a uvazovanie nad hlupostami. to nemas ako travit svoj cas? nemas priatela, sport, zalubu, ktora by ta zamestnala a nedal ti prilezitost riesit cudzie vztahy a spravanie?
chapem ze je to tvoja dlhodoba kamaratka, ale ty by si si mala uvedomit, ze ludia ak orastu a dospievaju, tak sa aj menia. prekvapenie, co?? malokto bude v 30tke taky, ako ked mal 15 alebo 20. a kazdy zreje inak. niekto je skromnejsi, lepsi, priatelskejsi, iny (ako sama pises), zacne byt pozadovacny, sebeckejsi... s tym bohuzial nespravis nic. nepomoze ani viac dohovarania, ani uplne prerusenie kontaktov. ona bude taka, aka chce byt sama a bude s tym, s kym bude, aj ked mozno uz nechce, ale niektore zeny od samej lasky ohlupnu, co je zrejme pripad aj tvojej, dovolim si povedat byvalej, priatelky.
je mi luto, oan asi bude clovek, ktory sa vytrati z tvojho zivota a vstupia do neho ini. preco na nej tak lipnes? len kvoli tym rokom? je mi luto, ale musim ti oznamit, ze to nema cenu, zi svoj zivot ako najlepsie vies a spolocne roky s nou ber jednoducho ako pekne prezite roky, ktore skoncili. treba sa divat dopredu a nie cakat to, ze sa minulost vrati (a ona bude zase taka, ako boal kedysi). na to zabudni.

3nttt

toto co pises akoby som pisala ja :)

mne moja kamoska robila este aj take tahy ze sme sa dohodli na nejakom dni ze vecer niekam zabehneme a ona mi cely den nezdvihala telefon...

najhorsie je ze ked skoncila jeden katastrofalny vztah tak skocila do este horsieho.aj teraz ked sa stretneme tak sa to vacsinou toci okolo nej,ale ja uz to beriem so strane velkou rezervou. ak sa nevies na nu uplne vykaslat tak si zacni robit nejake plany s inymi ludmi,alebo aj sama, a ak sa ti nahodou ozve a nic nebudes mat tak sa s nou stretni,ale urcite nic kvoli nej nerus.

3nttt

podla mna by si sa na take kamaratstvo mala vykaslat. kamaratstvo ma byt obojstranne ale v tomto si tu asi iba ty pre nu.
a co sa tyka frajera tak jej na neho nic nehovor,ani ked sa ona bude stazovat, pretoze najvacsia krava bude zasa iba ty :(

melindaaa

anika

toto som jej presne povedala , ze je nim zmanipulovana.. teda napisala som jej to v sms ked zas zrusila nase stretnutie kvoli nemu.. no a on si tu sms precital tak pohadali sa a ja som bola ta najvacsia trubka....ale ona mi da za pravdu pri mne no pri nom nie...

jajaja
snad sa mi to podari ja mam strasny problem, ze neviem byt zla ked mam niekoho rada aj ked viem co robi.. no uz v tento piatok co bol som ju odmietla lebo som bola s inou kamaratkou.. potom mi v sobotu volala ( vlastne prezvonila nech jej zavolam), ze co noveho a ze sa mi ozve ..ale akosi som sa nedockala... ale inak skusim to spravit viackrat po sebe.. :)

malickasom

nestracaj cas s takou osobou, podla mna sa na nu vykasli, neprisposobuj sa jej naladam a potrebam... urcite si najdes aj ine kamosky v skole v praci alebo kdekolvek...a podla mna sa jej neozyvaj, mozno jej to dojde, mozno az neskor, nepalila by som mosty ale proste s nou nepocitaj
a ked idete von, platte kazda za seba :)

melindaaa

zaran

rozumiem ti ale teba to uz aspon prestalo trapit.. ja som taky clovek ze si vsetko az moc pripustam k srdcu a bojim sa, ze akonahke budem sama a ona s ami ozve tak nedokazem sediet doma alebo si spravit iny program.. to tak byva.. asi s tym uz nic nespravim ja si plne uvedomujem, ze keby sa s nim rozisla tak som ja prva komu sa zaluje... :( ja som aj mala priatela ale nevyslo to ..ja som rada ked mam co robit ked nemam JA na nu cas lebo mam pocit, ze jej to vyhovuje... ja si moc tazko hladam kamaratky.. neviem nadviazovat kamaratstvo s inymi zenami, neviem preco.. mam vela kamaratov ale kamaratky tie mam v tom mensom mnozstve. a uz som sa snou rozpravala aj v dobrom aj tak, ze som jej to povycitala ale nic.. ona je uplne zaslepena nevidi nikoho ineho iba seba a jeho.. keby bolo take jednoduche najst taku uz byvaju kamaratku ako bola ona ako je jednoduche pisat si s ludmi na tomto fore :( a len tak pre info.. nesedim na internete cely den a nezalujem sa len dnes mam taky den

jajaja295.

zacni sa k nej chovat rovnako..ozvi sa jej, len ked budes nieco potrebovat alebo sa s nou dohodni na nejaky ten piatok a potom sa zacni vyhovarat, ze nemozes ist, lebo..lebo ti je zle alebo musis ist niekam s inou kamoskou a podobne...

Annika1987

melindaaa, mozno ju ten chalan tak zmanipuloval, ze jej pride normalne, ze vsetok jej cas patri jemu. ale po rokoch ona zisti, ze urobila chybu. myslim, ze to ty teraz nezmenis. to by si musela zasahovat do ich vztahu, a to sa predsa nerobi.