Plavanie pre male babatka

Príspevok v téme: Plavanie pre male babatka
Weva

Ake mate s plavanim s vasim dietatkom (mam na mysli male babatka, co najskor) skusenosti? V kolkych mesiacoch podla vas zacat? Aka je optimalna teplota vody? Dat drobcovi klasicku plienku a nad to plavky, ci treba nieco specialne? Kolkokrat do tyzdna ste chodili? A ake su rizika infekcie, problemy s chlorom, ocami, dychacimi cestami a podobne?

Dik za odpovede :)

Weva

Dakujem borovica - moc si ma potesila. Mala ma tri mesiace a zacinam sa obzerat. Len som pocula, ze mozu mat problemy (dychacie cesty, mocove cesty, zapal stredneho ucha, ci spojiviek a tak z tej vody), ale mala vodu zboznuje - chcem to skusit.

Anamarie - ano, uz som si pozrela viacej typov. Aj ja som pocula ze to ma posilnovat svaly, srdiecko, kondiciu... Skusime!

borovica

Moja dcéra má 8 mesačného syna a chodí s ním plávať už druhý mesiac, chodí raz za týždeň a je velmi spokojná. S deťmi vo vode aj cvičia velmi mu to pomohlo po prvom kúpaní začal loziť po štyroch,pekne sedí. Musí mať také špecialne plavky to mu tam kúpila. V bazéne sú 30 - 40 minút, potom idú do sauny a potom dieťa masírujú je to dobré a jemu sa velmi páči, chorý ešte nebol. Vraj je to dobré aj na imunitu.

anamarie

Nemam skusenosti, ale citala som, ze plavanie je pre babatka velmi zdrave, voda musi byt tepla, s klasickou plienkou ta tam ani nepustia, musi mat taku, ktora sa nerozmoci vo vode, samozrejme. Na tvojom mieste by som si pozrela webstranku firmy, kde take nieco ponukaju.