Prvý sex - dotaz

Príspevok v téme: Prvý sex - dotaz
tom332

Ahoj, s priateľkou sme sa rozhodli mať sex. Už sme spolu cez rok pre nás oboch to bude po prvý krát, čo je možno pekné ale aj nevýhoda. Potreboval by som vedieť jednu asi takú podstatnú vec možno to hlúpo vyznie, ale keď pôjdem do nej tak rýchlo alebo pomaly ? kedy ju to bude menej bolieť ?

ďakujem

tom332

akinom007: možno si nekrvácala kvôli tomu že ťa predtým prostoval. Ja moju priateľku neprstujem,, už vyše 9mesiacov necítili sme sa na sex, si to vynahradzujeme takým naším, dlhé milovanie sa bozkávanie, orálny sex, obtieranie..... ale sex nie.
Uvidíme - pôjde to :) tešíme sa na to obaja tak to bude dúfam všetko v najlepšej pohode.

akinom007

Urcite velmi dlha predohra! To je najhlavnejsie. A pohodlnne prostredie, urcite radsej pomalsie a komunikuj s nou ci ju to neboli. My sme si boli tiez s parterom obaja prvy. My sme mali velmi dlhu predohru hadam aj vyse hodiny:) ktora zacala nekonecne dlhym bozkavanim potom prstovacka potom dlha lizacka a ja som sa potom uz citila totalne otvorena normalne ako keby mi do nej fukalo:) a strasne zvlhnuta. Mozem povedat ze pri 1 sexe ma ABSOLUTNE NIC ANI LEN NEZABOLELO!!!! Ani som
nekrvacala!!!"

wreck

% ti je naco vediet? nikto ti ho nepovie, lebo relevantna statistika neexistuje.

cim blizsie k 20 pojdes vo tvojom intervale, tym vacsia sanca.

uranium

Kolko pannien existuje vo veku 20-25? Odhadom v %? Veľmi rád by som chcel pannu za partnerku aby sme si boli obaja "svoji prvý" ale v tomto veku ich moc asi nie je.

wreck

najprv dlha predohra, hladkanie, pusinky, lizanie, dobra nalada, teplo v miestnosti... a potom uplne pomaly.

suchaj sa jej ftakom najprv len tak rozne v medzinozi, aby ste sa obaja co najlepsie premazali, potom pomaly prienik a sleduj jej reakcie, najma tvar. podla jej vyrazu priblizne rozoznas ci ju to boli alebo je to v pohode.

najma tu predohru nezanedbajte, zena zvycajne potrebuje cas na zvlhnutie. je uplne normalne, ak predohra trva ovela dlhsie, nez samotna milovacka. prida to celej veci na kvalite ze by si neveril.

a pozor, pri sexe vznikaju babatka. :)