Boli to moc ked mam sex po prvy krat? A krvaca to moc? Aka poloha je najlepsia ked sa nemoze dostat dnu?
sex po prve...
Mňa to na začiatku teda dosť bolelo, ale možno o minútu na to som za sebou dosiahla asi 3 orgazmi :o-))) Dobrá som, že? Pri bolestiach... A nekrvácala som skoro vôbec
mna to nebolelo vobec, krvacala som troska, bolo to velmi zvlastne, take cudne mat klacka v sebe, ale bolo to tym, ze som mala iba 14 rockov a on to chcel viac ako ja :)
mna to teda bolelo riadne a aj som pocas toho moooc krvacala. potom uz len par dni tak slabo. Ale hlavne je dolezite aby si si dala zalezat na vybere, ze s kym vobec o panenstvo prides.
my sme s priatelom zacali taktiez palcovanim a to ma bolelo.No a ked doslo na prvy sex tak ma to absolutne nebolelo.Takze odporucam zacat palcovanim.A ani som nekrvacala...
..krasne ked je to s tym pravym:)
To je u každého rôzne... Mňa to napríklad vôbec nebolelo a ani som nekrvácala. U iných to bol zase opak.. ako som sa dopočula... ale v prvom rade....je to krásne...;))
no my sme s priatelom zacala s palcovanmim a to ma zo zacitku dost bolelo ale potom uz pohoda a ani krv netiakla....a ked doslo na prvy sex tak to bolo super bez bolesti a krvi
no mna to bolelo trocha ale tak krvy riadnee,,, som este par dni potom krvacala
Mna to bolelo straasne... myslela som, ze mu ho odrezem :)) A potom som krvacala iba troska... ked si das intimku, f poho... to je len ako ked sa porezes troska viac... ale to hovorim o sebe moje kamosky niektore nekrvacali, ine zas nic thak strasne nebolelo, ale vacsinu tho bolelo... ono tho je individualne... Ide aj o predohru, ci si uvolnena atd...