nooo...nece sa mi to tu hladat,takze....akeho dlheho ho mate???pripadne akeho dlheho ho maju wasi mili????.....za vsetky komentaaare dakujem:P
dlllllzka penisu!!!!
každá druhá téma sa týka dĺžky penisu ! Stači si kliknúť na predošlú stránku a tam je toho popísané až až. Ja som mala dvoch s cca 15 a 17 cm, ale osobne si myslím, že záleží na hrúbke a nie na dĺžke... lenže každá babenka je iná. Keď milujete, nie je čo riešiť !!!
Tak, dlzka: 1m a stale rastie... Len sa bojim, ze za chvilu mi ani ta dusa z kolesa na traktore nebude stacit ako kondom :-((
znacne, ledva sa da pretiahnut... na druhej strane musia byt trochu uzsie aby zase niekomu nevyklzol...
neviem ja som sa este nemeral ale zaujimalo by podla koho robia tie kondomy ze ta velkost co najtypickejsia a najbeznejsia...nezdaju sa vam male?teda uzke
to asd hehee... ja som to myslela podla mojho oka, cii ani som si neuvedomila :DD sraanda...
boze chalani mali by ste si zalozit uz vlastne forum na tuto temu riesi sa to tu od rana do vecera kazdy den
dlzka nie je ani tak dolezita ako hrubost. Mozes ho mat dlhy aj 20cm ale ked je ako slýz, tak ti je na nic :o)
hahaha "podla mojho ocka" znie dost dobre...:P
hahaha "podla mojho ocka" znie dost dobre...:P
mojmu som tiez nemerala, ale thak podla mojho ocka cca 17-18... a f pooho :P