ahojte, chystam sa na operaciu-konketne zvacsenie prsnikov. som uz na 100% rozhodnuta ist, ale stale sa nveim rozhodnut pre doktora, ku ktoremu pojdem. velmi zvazujem MUDr.Minarovjecha z ruzinovskej nemocnice, alebo MUDr.Gubu z ULK. neviete mi nahodou poradit, nemate niekto s nimi skusenosti? DAKUJEM! ela
nove prsia - ktory chirurg?
kuki a aky sa mala z neho dojem? to teda, ak ku nemu pojdem, idem mesiac po tebe.. :)
ja idem 2.5. tiez som bola na konzultacii, a uz som rozhodnuta, k nikomu inemu som uz nesla. :-)
kuki a kedy ides? drzim palce!
:o) ked sa teda rozhodnem vazne pre neho, tak 4.6. ma mozte ocakavat! samozrejme s nafukovackou :o)
Vidis ze Gubovi stacia 2 tyzdne aby si ta obzrel, on tie prsia robi ako na pase horalky a zatial sa nikto nestazoval, asi vie co robi. Tak chod k nemu a prinesies nam aj tu nafukovacku ? kedy ta tam mame cakat?
ja idem ku gubovi :-)
dik za info. problem je v tom ze nezijem na svk, ale na operaciu sa chystam domov. u gubu uz mam termin a minarovjechovi mam volat. urcite chcem ist k jednemu alebo druhemu. termin som si dohodla telefonicky, s tym ze min 2 tyzdne pred zakrokom uz musim prist - konzultacia, predoperacne a pod. uz sa len rozhodnut ku ktoremu ist. zaujimali by ma hlavne skusenosti bab co u nich boli... na cene nezalezi. skor ma tlaci termin. no ja neviem.. suseda si tu? :o)
ci jeden alebo druhy maju celkom slusne referencie, aj tak ta mozno na koniec bude operovat niekto iny. Hlavne je aby si tam isla na konzultaciu, trochu po tebe pokresli, povie ake implantaty su pre teba vhodne, aj tak das na jeho radu a podla financnej situacie a tvojho vnutorneho pocitu sama uvidis, ktory stoji za to. Za konzultaciu nic neplatis, iba sa 2x vyzlecies... Vsak ak pojdes cez leto tak u Gubu rovno s nafukovackou mozes ostat :)Ak mas este nejaku otazku tak sa konkretnejsie na nieco opytat.