Moja otázka môže znieť smiesne ale nikdy som tam nebol ani sa nechystám ale predstavujem si to tak že sa tam len chľasta, huli a teda aj obchoduje s marihuanou a inými drogami, no a proste svinstvo...je to tak alebo som to len zveličil?
Čo robíte v bare?
Maoam moj clovek.... kave zdar :D
akyolvek druh kavicky.. fuu ci uz latte, alebo nejake mega skoricovo amaretove capucino, alebo viedenska, irska, alzirska.... fuuu mnam :)
Nie je bar ako bar .... V krcmach , hernach , kasinach , kaviarnach, travim kazdy den ... Zrejme si s pocuvania myslis ze su to nejake nebezpecne miesta ale ale chodia tam uplne normalny ludia samozrejme vzdy su v takychto podnikoch aj ludia ktory sa pohybuju za hrnanicou legalnych obchodov ...
kávu som práve dopil chystám sa do práce bŕŕŕ:(
Ja holdujem kave:DDD - at home.
v prvom rade si tam idem sadnúť s niekým koho mám rád
pokecať,uvolniť,vypadnúť zo stereotypu:)
ja holdujem kaviarnickam :-D
:DDDD tak su bary kde sa robi aj to co si napisal !! ja chodim do baru rada.sice som uz nebola davno,mam male dieta,ale na kavicke a pohariku whiskey som bola pred mesiacom s kamaratkou co sme sa dlho nevideli ! :D priznam sa,ze ja som nefajciar a strasne mi vadil ten husty vzduch :-( ked som bola mladsia do barov sme chodievali ako partia velmi casto,v jednom nasom oblubenom sme boli kazducky den :D
nie je bar ako bar....
niektore su fajn, ine su pajzle, ostatne zase takmer az bordel.. no ako povedala MAGY...
ja osobne davam prednost kaviarnam...
zmätený. odpoviem protiotazkou. kolko mas rokov? si vychovavany v nejakej izolacii, prip. v nejakej prisnej nabozenskej doktrine?
bar je miesto, kde si chodia ludia sadnut, porozpravat sa, zrelaxovat pri pohariku (nealko, alko, caj, kava) + pochutiny a zvycajne tam je pustena hudba prip. ide telka. bary su rozne, od obycajnych, az po specialnejsie, ktore su nejak tematicky zamerane. niektore su ciste, slusne, ine su vylozene "bordel", kde je mozne bez problemov kupit aj nejaku drogu. su vselijake.