Moja otázka môže znieť smiesne ale nikdy som tam nebol ani sa nechystám ale predstavujem si to tak že sa tam len chľasta, huli a teda aj obchoduje s marihuanou a inými drogami, no a proste svinstvo...je to tak alebo som to len zveličil?
Čo robíte v bare?
nepozeraj tolko americkych filmov :D
:D hmmmmm, hotovy brloh zla
teda asi si to fakt zvelicil :)
kazdy ti tu povie nieco ine. zdvihni zadok a chod sa do nejakeho pozriet. aspon si urobis vlastny nazor.:) ou, hlavne daj pozor, aby sa nevolal Modra ustrica.:)
nic v zlom zmatany, ale dnes som sa konecne zasmiala, asi ti neodpoviem,uz si dostal odpovede....
to je len otazka pohladu na vec
niekto iny by mohol povedat, ze v bare sa prijemne popija, pohuluje, navyse si tam mozes kupit nejaky ten matros pekne v teple, no proste krasa.
ja do barov nechodim, neznasam zafajceny vzduch. aj ked v poslednej dobe sa vyskytuje coraz viac nefajciarskych podnikov.
Ja uz ked, tak idem do krcmy, tam je vacsia zabava, nakolko ludia toho maju viac vypite:D
Tvoja fantázia zodpovedá realite :) Preto vyhľadávam bary v ktorých sa okrem spomenutých vecí dá robiť aj niečo iné :)
debilko
aj ja sa chystam do prace :( joooj.... sice az na tretiu, ale idem este mrk nieco do shopu :)
jooooooj SmajliQa, to som stretla spriaznenu kavickarsku dusu, presne tak! :-P