bez pohlavneho styku

Príspevok v téme: bez pohlavneho styku
lavender33

S priateľom sme spolu takmer rok. Bývame vzdialene od seba, stretávame sa len cez víkendy. Všetko klape super, až na to, že priateľ je silný kresťan a sympatizuje s myšlienkou sex až po svadbe.Myšlienka sexu až za niekoľko mesiacov či rokov ma priam desí....nechcem ho podviesť....ale zároveň ho nemôžem ani nútiť.

Siidoor

Zlatko.

Prosím Ťa,choď od neho preč.!
Tiež som si vzal ženu,ktorá bola silne nab.založená a sex až posvadbe sa mi stal vlastne zlom.
Bol som zalubený a suhlasil som,robili sme to len ručne,uspokojovali sme sa honením a dráždenim klitorisu rukou.
Po svadbe,keď prišlo k riadnemu sexu,tak mi odmieta to ,čo mám rád ja-milujem dráždenie klitorisu jazýčkom,vylyzovanie a oral ustamiod ženy,toto mi odmieta som z toho vedla,lebo to moc chcem.
Preto i niečo,keď kupuješ,tak si to chceš obzrieť,vyskušať. Niekde tu vo fore som čítal od Staanka taký príspevok,ten muž tiež tak dopadol!Je zufalý a hlada ženu na tieto praktiky.
Je to dôležite pre dobre manželstvo. Asi tolko Zlatko!

alenka_maxova

ako, mne je jasne, ze ludia preziju spolu isty cas, kym zacnu kecat o sexe a mnoho raz aj ked zacnu sexualny zivot, tak je to o nicom :D Ale probuh, snad si musela vidiet uz od zaciatku, ze je krestansky zalozeny. Nehovor, ze nie...A hlavne, ak sa nezhodujete v tomto nazore, tak nie je o com. Ako ty nepopustis vo svojom "presvedceni", tak ani on vo svojom. Maximalne mozte urobit daky kompromis, napriklad, ze budete robit len petting

wreck

mne pripada neuveritelne fascinujuce, ze ta podmienka je vzdy "po svadbe". :-O

nie "ked som si ista/isty, ze ho/ju milujem". vieme ako to bolo este nie tak davno -- rodicia vyberali alebo aspon schvalovali partnera/partnerku. kolkokrat aj svadba bola, kvoli majetkom. a niekedy iste ani ta laska neprisla. hlavne ze uz bolo po svadbe, tak co tam po nejake laske.

absurdnosti plny svet.

verbatin

Sex je velmi dolezity vo vztahu,a myslim az moc...vsetko moze fungovat,ale pokial to neklape v sexe,vztah nema perspektivu...kto vie o com hovorim,mi da za pravdu...

AlexSandra

Myslis, ze "ozajstny Boh" si to ozaj praje?

Keby som sa vedela naklonovat a viest 2 paralelne zivoty, by som si urobila vtip z takehoto tipka a nedala by som mu zase ja po svadbe a to nikdy - on si diktoval pred, ja by som si po. Ved preco by som to s nim mala robit, je niekde v zakone ukotvena takato povinnost, teda v zakone neveriaceho cloveka?

Blondula

je to na tebe,ale ja by som v takomto vztahu fungovat nemohla ! aby si po svadbe nebola prekvapena !! sex sa rokmi tiez cvici,uci,vylepsuje,zlepsuje... rataj s tym,ze so zavcatim sexualneho zivota to urcite nebude podla tvojich predstav... :D

VTomi

Je veľa takých mladých ľudí, ktorí žijú v partnerskom vzťahu a v súlade s ich náboženským presvedčením si odďalujú pohlavný styk do manželstva. Je to OK, pokiaľ ho úprimne ľúbiš, myslíš s ním vážne a rešpektuješ toto jeho osobné rozhodnutie. Priprav sa na rôzne výsmechy, ale nech Ťa neodraďujú. Držím Vám palce.