Ako zistim ze mam orgazmus?ake to je?je to mozno hlupa otazka ale ja by som to rada vedela...:)
orgazmus
Je to najvacsia rozkos aku kedy mozes zazit! Ak to pride, urcite to budes vediet a budes to chciet zopakovat.
avalis, v podstate ano, mozno si iba velmi napate, ked to robite...skus sa uvolnit,neboj ono to pride
ahojte..ja mam taky maly priblem..ak sa to problemom da nazvat..mam rpiatela uz rok, spavam s nim pravidelne, ale orgazmus som este nemala..len ked ma robil ustami..je to normalne?
nuz aj orgazmus ma vraj okolo 9 stupňov a ženy priemerne mavajú len okolo 5..
ja som si nebola ista ci to bolo ono...ale ak je to to co pisete tak to bolo ono:)
ahoj evilbunny, ak si to doteraz este nezistila, tak si orgazmus asi este nemala, smola. Kazdy to preziva trochu inak, ale v podstate je to dost podobne, prestanes romyslat nad okolitym svetom, mas stiahnute svaly, si strpnuta a citis taky velmi specificky a krasny pocit vovnutri (teraz hovorim o vaginalnom orgazme, nie o klitoridalnom, ktory nie je az taky intenzivny). Prichadza, ked ho najmenej cakas a trva len niekolko sekund. Je to najkrajsi pocit, aky mozes prezit s osobou, ktoru milujes a najkrajsie je, ked to prezivate obaja naraz (co je ale zriedkave). Ale bud si ista, ze ked to pride, tak to urcite budes vediet :-)
tak....proste sa ti mierne zatoci hlava, vaginalne svaly sa ti prudko stiahnu a zasa uvolnia a "vytecies" :)))asi tak v skratke :)