Mám ich velmi velmi riedke , čož sposobuje aj to , že su jemné ! ... Vyskúšala som vseliake tužidlá , šampony ale to nie je radikálne riešenie .. Prosím o radu ? Ako zhustiť,zpevniť vlasy??? ........ Ďakujem
Riedke a jemné vlasy! Ako zhustiť alebo zpevniť ?
dobrym olejcekom urcite - MATRIX Biolage Exquisite z notina pomoze rozhodne
Tiež mám veľké problemý s riedkymi vlasmy .........hlavne čo sa jedná môjho strihu..........data.whicdn.com 9106/beautiful-brown-hair-cute-girl-pretty-Favim.c om-144943_large.jpg.........nie som to ja ale mám podobný zostrih len problém je že mám riedše vlasy a som mladšia......čo radíte.....prosím pomôžte.............dakujemTiež mám veľké problemý s riedkymi vlasmy .........hlavne čo sa jedná môjho strihu..........data.whicdn.com 9106/beautiful-brown-hair-cute-girl-pretty-Favim.c om-144943_large.jpg.........nie som to ja ale mám podobný zostrih len problém je že mám riedše vlasy a som mladšia......čo radíte.....prosím pomôžte.............dakujemTiež mám veľké problemý s riedkymi vlasmy .........hlavne čo sa jedná môjho strihu..........data.whicdn.com 9106/beautiful-brown-hair-cute-girl-pretty-Favim.c om-144943_large.jpg.........nie som to ja ale mám podobný zostrih len problém je že mám riedše vlasy a som mladšia......čo radíte.....prosím pomôžte.............dakujemTiež mám veľké problemý s riedkymi vlasmy .........hlavne čo sa jedná môjho strihu..........data.whicdn.com 9106/beautiful-brown-hair-cute-girl-pretty-Favim.c om-144943_large.jpg.........nie som to ja ale mám podobný zostrih len problém je že mám riedše vlasy a som mladšia......čo radíte.....prosím pomôžte.............dakujem
Sea45
Hustota vlasov je vec genetiky,s tým veľa nenarobíš ale vlasom všeobecne prospieva žihľava,dodáva im pružnosť,lesk ževraj no tak si skús preplachovať vlasy so žihľavovým čajom ale pokiaľ si blondínka a si hrdá na svoje blede vlásky tak si ju radšej nedávaj-stmavli by ti.
Sea45, skús si pozrieť toto, držím palce, nech sa vyrieši Tvoj problém www.magazinluna.sk
Keď je mesiac v levovi navštívme kaderníka - podstrihnuté či ostrihané vlasy budú lepšie rásť a zosilnejú.
viac v téme Vlasy!!! a Čo na zničené vlasy, mrkni tam