uz neviem ako dalej..

Príspevok v téme: uz neviem ako dalej..
Msaska

ano chapem je vela ludi ktori sa maju horsie nez ja.. hambim aj za to ze so sebou nic nerobim ked to nemam take zle.. ale som taka ze ma problemy zastavia..a nicia..:(
v rodine su problemy, vazne problemy, ktore by ludia ktori v tom neziju vyriesili razne no takto sa to neda.. s priatelom sa neustale hadame.. a napriek mojej snahe som vzdy ja ta zla a skonci sa to tym ze padaju moje hodnoty o sebe samej..
skola je jedna hroza za druhou - studujem vs a stratila som zmysel studia .. mam pocit ze ani neurobim tento semster..nemam nikoho komu by mohla vyrozpravat..nikoho kto by ma vobec chcel vypocut.. pre kazdeho som len niekto kto vsetko citlivo vnima- pre mna je to pozitivum o sebe-ale pre inych asi negativna vlastnost

Krasomil

Období, kdy si člověk myslí, že je všechno k ničemu a protrpí si menší depresi, prožije každý jednou za čas. Co se týká vztahu, je špatné, když se snaží jenom jeden. Já něco podobného zažil nebo spíš zažívám teď, přítelkyně v nás už nevěřila, no já se snažil a snažil se udělat cokoliv, abych vztah udržel, jenže věřit v něj musí oba, jinak je to jen prodlužování konce a ten taky nastal. Oba s přítelem byste se měli na vztah podívat jako na něco, co je mezi vámi, co je společné a ne každý sám za sebe, přítel by neměl být sobecký, ale zamyslet se nad tím, jestli nechce o tebe přijít. Jinak, co se týká studia, taky jsem studoval VŠ a ztratil jsem motivaci k jejímu dokončení a to díky tomu, že jsem cítil v sobě hrozné prázdno, prostě jsem řešil moc své vnitřní pocity. Teď toho lituji a určitě si školu plánuji dokončit dálkově, takže zatni všechny zuby, přestaň se tolik řešit, protože nikdy nevíš, co tě v životě potká, a školu dodělej!!! Tímhle smutkem sebe nad sebou ničeho nedosáhneš, spíš se tím zabrzdíš a ztratíš nebo ti utečou kvůli tomu další "věci", které by tě mohly udělat šťastnou. Všechno, co v životě uděláš a nebo promarníš tě jednou dostihne a zaplatíš za to někdy vysokou daň, takže nic nepdceňuj, nevzdávej a bojuj. Držím palce.

anonymka23

Msaska,

a kto väčšinou tie hádky začína? Chápem, že Ťa to trápi, u mňa je to podobné, tak si viem predstaviť, že potom nemáš aj na nič náladu, nič Ťa nebaví. Hlavne si nenahováraj, že Ty si tá zlá a nepodceňuj sa. Myslím si, že s tou školou to môže byť len dočasné. Trápia Ťa súkromné problémy, a tak Ťa nebaví ani škola. Ja som na tom podobne. Skúšky mám spravené, i keď čaká ma ešte posledný semester a treba písať diplomovku a niekedy fakt na to nemám chuť. Zaujímalo by ma, že či si ešte len začala študovať alebo už študuješ dlhšie. V koľkom ročníku si?

Ak by si chcela napísať aj konkrétne príklady toho, ako sa správa partner a čo sa Ti nepáči, môžeš, ale nenútim Ťa. Buď tu alebo keď tak aj súkromne na môj mail, ktorý by som Ti napísala potom. Len upozorňujem, že nemám veľa skúseností s mužmi, len s jedným a tiež máme problémy (alebo skôr sme mali :( ), takže nečakaj odo mňa, že budem nejaký odborník na vzťahy.

Msaska

ano je to super vec mat sa komu vyrozpravat..
takze hadky tykajuce sa od malickosti az po to ako sa niekedy sprava..pripadne nesprava..ako sa ja zachovam a jeho sa to dotkne az po to aky je niekedy..
tento nasledujuci.. vsetky veci dokopy plus skola ktorej prestavam rozumiet, ktora prestala bavit a kde zacali blaznit..

anonymka23

Msaska,

podľa mňa sa nemáš za čo hanbiť. Je normálne, že keď máš nejaké problémy, že Ťa to trápi a potrebuješ sa niekomu o tom zveriť a vyrozprávať sa zo svojho trápenia. Mne to pomáha, keď sa môžem niekomu zdôveriť s tým, čo ma trápi.

Čoho sa týkajú hádky medzi Tebou a priateľom? Ak teda prezradíš. Trvajú už dlho?
A čo sa týka tej školy, prečo si myslíš, že neurobíš tento semester? Myslíš tento, čo pomaly končí alebo ten, ktorý bude nasledovať? Máš nejaké problémy so skúškami či Ťa to len prestalo už baviť a už nemáš chuť do ďalšieho učenia?

steak

mylis sa tento tvoj prispevok nepatri do inej kategorie ten tvoj prispevok tu nema vobec co robit (vobec som nepochopil aky mas problem )

Maoam

Msaska, s priatelom sa mozes rozist, ak sa k tebe zle sprava a VS - mas moznost prestupit na iny odbor alebo inu VS?