Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neverna zena

Príspevok v téme: neverna zena
Mike Litoris

Ahojte,zaujima ma vas nazor,prip.skusenosti. Je mozne,aby zena,ktora bola vo vztahu niekolkokrat neverna (to bol aj dovod rozchodu,vztah trval vyse 3 rokov), bol inym muzom verna? Od toho rozchodu (cca.rok a pol)ma uz druhy vztah,tak,ci je mozne,ze v tych dalsich vztahoch bude uz ina alebo je to skratka v nej. Dakujem!

Mike Litoris

Ja som muz i ked mam divne meno, ktore sa cita tak ako sa cita, ak viete anglicky, ale nie som 1 clovek, nie rovnaky len som sa insporival, a tak som skopiroval a zmenil rod.

1. ella

Toto isté sa pýta aj otaznik 333 dnes o 14.hod. - zaváňa to tou istou osobou :-(

Ahojte,zaujima ma vas nazor,prip.skusenosti. Je mozne,aby chlap,ktory bol vo vztahu niekolkokrat neverny (to bol aj dovod rozchodu,vztah trval vyse 3 rokov), bol inym zenam verny? Od toho rozchodu (cca.rok a pol)ma uz druhy vztah,tak,ci je mozne,ze v tych dalsich vztahoch bude uz iny alebo je to skratka v nom. Dakujem!

M_

Niekedy ženu donutia okolnosti byt neverna,ale ak si najde normalneho chlapa,nemusi už opakovane podvadzať.
A to plati aj pre chlapa.