Neverny chlap

Príspevok v téme: Neverny chlap
otaznik333

Ahojte,zaujima ma vas nazor,prip.skusenosti. Je mozne,aby chlap,ktory bol vo vztahu niekolkokrat neverny (to bol aj dovod rozchodu,vztah trval vyse 3 rokov), bol inym zenam verny? Od toho rozchodu (cca.rok a pol)ma uz druhy vztah,tak,ci je mozne,ze v tych dalsich vztahoch bude uz iny alebo je to skratka v nom. Dakujem!

Radical

To je dosť individuálne ale vačšina mužov podvádza len ked mu niečo vo vztahu chýba alebo ked má na to nejaký iný dôvod. Takže ak je naozaj spokojný nemal by nad tým ani rozmýšlať. Ale to záleží čisto od toho človeka pretože nie všetci sú rovnaký =)

2bodka

Krasomil, bingo :)

Je jeden velky rozdiel medzi zenou a muzom a to je, ze zena k nevere potrebuje city, muz iba peeero :))

zuzu33

zila som 4 roky s rozvedenym muzom,o 15r starsim ako ja,dovod rozvodu-chronicky zahybal manzelke,ja som mala 22,takze som si naivne nahovarala,ze ona iste za nic nestala a tak..vydrzal mi byt verny 1,5roku:) potom sa uz len zriedkavo vracal domov pred polnocou:)samozrejme,ze sme sa rozisli,no mame spolocny byt,ktory prenajimame,tazke sme stale v kontakte,viem,ze ma nejaky vztah aktualne,,,kazdopadne,kazdych 6 mesiacov sa ma snazi vytiahnut na rande,aj ked vie,ze som uz davno vydata a mam dieta:)preznackovava si teritorium???? takze odpoved-podvadzal teba?bude aj tie dalsie.

lulu22

ale nádej umiera posledná, tak verím v to, že po svete snáď behá viac takých Krasomilov, ako máme tu na fóre :)

suns

pravda.. musime to vidiet realne, aj ked ja uz som s priatelom 7.rok a to mam iba 23.. je to moja prva laska a ja jeho.. preto si myslim, ze nam to tak uzasne klape kvoli tomu, ze sme sa spolu "vyvijali", formovali nazory.. a tiez viem, ze to musi v cloveku byt, aby podvadzal.. mojmu priatelovi verim na 100% .. a nikdy nechcem zazit ten pocit.. mali sme v partii par, kde chlap podvadzal, nedalo sa to, ona o nicom nevedela, my sme tusili.. jej to tak vyhovovali a jemu tiez.. otrasne, slizke.. smutne.. v dnesnej dobe sa uprimne vztahy absolutne vytratili :///

Elena147

to mi z toho vychádza že mam byť do konca života slobodna? aby som bola nepodvadzana? fakt uplne naozaj neexistuje chlap s rozumom, ktory by proste nepodvadzal? ve´d ja po nociach plačem zo sna, pretože sa mi snívajú bludy že ma priateľ podvádza a on ma ešte v noci prebúdza a utešuje, že nič také sa nikdy nestane. To proste značí o tom, že je to už choré. Z každej strany sa na nás valí nevera, či z médií albo známych, ja proste nepoznám verného muža v mojom okolí okrem mojich dedov, ujov a možno par jedincov.
NEVERA normálna nie je a ani nikdy nebude. Nenormálny sú len tí, ktorí podvádzajú. A len verím tomu, že každému sa raz všetko vráti.

otaznik333

Krasomil,presne mas pravdu,neverny clovek mysli len na seba a svoje dobro, tie tri body,ktore si uviedol-absolutne vystizne! Podvadzana,ty sa nespoliehaj na to,ze to uz neurobi,ja som bola na tom rovnako,ze som v to dufala a vidis!Nakoniec tych nevier bolo niekolko...(a ktovie,o kolkych som ani nevedela).
Inak ma vytocil ten magor,co mi skopiroval celu temu! Keby som tusila,ze toto niekomu napadne v chorej hlave,tak sa tu zaregistrujem :-/

Krasomil

podvádzaná: Není vůbec zač. Nemám rád, když si lidi neumí vážit toho, co pro ně dělá někdo jiný. Sám mám sestru, a kdyby měla takového vandráka, tak bych se hodně snažil, aby ho poslala do kelu. :-) Tvůj ať si najde mrchu a ty hodného a slušného kluka, jak se říká: svůj k svému. :-)