Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lupiny u muža

Príspevok v téme: Lupiny u muža
Anaya

Priateľ má veľmi suchú pokožku na hlave a tým pádom sa mu robia akoby "lupiny" a keďže má redšie vlasy, tak to dosť vidno. Radila som mu skúsiť nejaký šampón na lupiny z lekárne, ale on hovorí, že je to tým, že si vlasy často umýva a tak má suchú pokožku (používa nejaký obyčajný šampón z drogérie).

Čo by pomohlo?
Ďakujem, :-)

Locika

Tak taky isty problem mal aj moj manzel a tiez tvrdil to iste. Raz som nahodne kupila tento sampon a o vela sa mu to vylepsilo. Vyskusajte...-odkaz odstránený-

kivi

tak moja skusenost :)

S kozmetikou mavam velke problemy, nakolko trpim alergiami. Vyse 10 rokov uz vytrvalo bojujem so suchou pokozkou hlavy, z coho samozrejme vyplvyaju aj neprijemne lupiny. Kadernicka a dermatolog to vysvetlili alergiou na niektoru zo zloziek samponov a poradili mi skusat. A tak som vyskusala asi vsetky dostupne sampony proti lupinam na trhu, ci uz z drogerie alebo z lekarne, detske sampony ale aj tie uplne najobycajnejsie zelene brezove :) bezvysledne... az kym som v diskusii nahodou nenatrafila na kozmetiku alverde z dm drogerie. Pri najblizsej prilezistosti som nevahala a kupila SAMPON BREZA SALVIA, ktory mi velmi pomohol. Po lupinach ani stopy, pravidelnym pouzivanim je moja pokozka hlavy stale zdravsia a zdravsia, suche miesta su prec.

Tym samozrejme nechcem povedat, ze je to vseliek na vsetky ochorenia pokozky hlavy, ale nakolko ide o kozmetiku bez pridanych silikonov, je mozne, ze ak mate podobny problem ako ja, tento sapmon to vyriesi.

wreck

mam podobny problem a jediny sampon, ktory mi zatial viditelne pomaha, je modry selsun blue. dostupny v lekarnach za nejakych 12 eur. ucinna zlozka: siran selenicity. nevyhoda je, ze vdaka tej sire po nom nezostavaju prave vonave vlasy. :(

Magy

Jednoznacne Nizoral (alebo cokolvek s obsahol Ketokonazolu) a nemiesat sampony! Taktiez kazdodenne umyvanie je viac na skodu ako osoh

kirel

ja som tiez mal problem s lupinami a pomohol na to sampon urceny na vlasy s lupinami ci z lekarni alebo z drogerie, ale musi byt vyslovne na lupiny:)