Ahojte, pozna niekto tuto skolu www.vip-vs.sk ? Prosim, kto tam studuje alebo niekoho poznate, kto tam studuje, napiste mi nejake referencie. Dik.
Vysoka skola - vip
stara??? cosi :D na VS mas najviac 20 rocnych dokonca aj 25 a tak, že stara, cosi :D
jozka, kludne aj denne. Moja dcera mala tiez tolko a isla na denne studium VS. Pozerala som ich stranku, same zaujimave predmety. A ta cinstina, nemat 50 rokov...
Tak som sa rozhodla, idem... Pytala som sa kamaratov a ti maju kamaratov, niektori tam chodia a chvalia si velmi. Kedze som rok vynechala, neviem, ci na denne, tam by som uz asi bola stara. Co myslite?
Ja tam tiež studujem... zo zaciatku sa zda ze je to malina, no potom sa to zrazu nazbera .. a :( ... nemozem sa stazovat, ale ani chvalit.. urcite vyskusaj, ked sa chce, tak sa da :))
Pravo, ekonomia, historia, jazyky, manazment, psychologia, retorika, medzinarodne vztahy, statistika... Digestor, ako vravis, same zbytocnosti...
Ach jaj, nebudem to radsej komentovat.
A ake zbytocnosti sa tam vyucuju?
Ahojte, tiez hladam niekoho, kto tam studuje. Poradite?
Ano, je to Vysoka skola mezinarodnich a verejnych vztahu Praha a na Slovensku ma Vzdelavaci a konzultacny institut v Bratislave. Celkom to chvalia, ale chcela som poznat niekoho, kto tam realne studuje a povypytovat sa.
A chysta sa tam tiez niekto z vas?