Otazka je jasna - ako ktora "celebrita" by ste chceli vyzerat?
Ja ako Frida Gustavsson.
Preco? Lebo ma dokonalu tvar - nadherne crty tvare, krasne oci, krasne plne pery, nadherne vlasy, je vysoka a chuda. Proste podla mna je to najkrajsie dievca na svete.
ako by ste chceli vyzerat
Na co vsetko chapat.
No, mne sa to skriekanie vobec nepaci, ale proti gustu ziaden disputat.
vy ste slovaci,tak to berete inak , a v tej téme som vysvetľoval,že tá pesnička nie je pre deti , obyčajní Slováci to nepochopia
tak - mozno je gay, co sa da robit. za to chlapec nemoze. a ked sa mu to paci...
Kazdy blbne po svym...
tak to mi nejako nevadi ci tomu rozumiem alebo nie, lebo aj hudba sama osebe ma nejaku vypovednu hodnotu. a co potom orchestralky? tam nemas comu rozumiet, len hudbe. a pocuvaju sa. tie slova casto nie su najdolezitejsie. a slovenske sa nedaju pocuvat hlavne kvoli tym slovam :D
dievcatam sa to moze pacit...ale on je chalan...a to mi pride dost uchylne...a uz minule sem daval japonsku pesnicku pre 10 rocne deti...neviem...neni to urcite v poriadku...
Pokial nerozumiem, tak mi to pride take na prd.
niektorym babam sa japoncici pacia, asi ich laka to samurajstvo. aj moje spoluziacky na nich dost trpia. napr. tento je podla nich fascinujuci. no neviem, ja to radsej nekomentujem.
toto v nasom rocniku medzi babami dost leti:
yong...ty mas naozaj divnu uchylku...si dost posadnuty aziatmi...mal by si s tym nieco robit