Otazka je jasna - ako ktora "celebrita" by ste chceli vyzerat?
Ja ako Frida Gustavsson.
Preco? Lebo ma dokonalu tvar - nadherne crty tvare, krasne oci, krasne plne pery, nadherne vlasy, je vysoka a chuda. Proste podla mna je to najkrajsie dievca na svete.
ako by ste chceli vyzerat
tomu nerozumiem. ako inak sa beru? nase baby odpadavaju nad nejakym kaktom ci gagtom neviem ako sa to pise, to je japonec, videl som fotky, podla mna jasny gay.
Nevymriete, lebo existujú aj bi ;) a v azii sa gayovia beru inak ako tu
teraz je uz tusim cely svet homosexualny. my chudaci heteraci uz nemame ani s kym pokecat. ale ked vymrieme my, vymriete aj vy. ako sa budete rozmnozovat?
No ten blonďák , čo som ho spomínal sa volá umeleckým menom G Dragon a má už hnedé vlasy je zo skupiny BIGBANG ; ten druhý Ryeowook je zo skupiny Super junior , v tom klipe má červeno-mahagónové vlasy ; ten blonďák v tomto klipe sa volá Eunhyuk ;;; tieto skupiny často menia farbu vlasov a v skupine super junior je dosť gayov
tuto je tusim ten blondak co sa ti paci, nie?
to mi pripomina backstreet boys. ale ti uz zhasli pred par rokmi.
na japonca ani tak nie, ale už mi to môže byť jedno - moderní kórejci vyzerajú ako Európania...
uz chapem preco sa ti taka hudba paci...tak nech sa ti dari v tej premene...na japonca...
počúvam aj tradičnú a aj modernú ; k aziatom som cítil naviazanie už od mála, ich hudbu počúvam 4 roky
oni neskriekaju, oni skor pistia.
ale sak aj ty si slovak, nie? kedy sa ti to zacalo pacit ta aziatska kultura a hudba? teda - mam na mysli asi moderna, lebo tie tradicke asi moc nepocuvas. ci ano? ja ani neviem, aka je ich tradicna hudba. a vlastne nepoznam ani modernu, len nase baby v rocniku co stale dokola pustaju, tak nieco poznam, ale nie je toho vela.