Ahojte nevie mi niekto poradiť, či sa da kupit a kde čaj z Gravioly na internete som našla len tablety.
Graviola čaj
RNG
ja to nechapem ale stale nic. Mohol by si mi ty napisat mail a ja ta skusim kontaktovat? Milovu adresu som zadala dobre..uz som ju kontrolovala
OK, skusil som este raz, tentokrat z roboty, tj z ineho pocitaca.
RNG
zatial mi nic neprislo....a uz je to dost dlha doba :(
Mozes skusit este raz?
RNG
zatial mi nic neprislo....a uz je to dost dlha doba :(
Mozes skusit este raz?
Airinka, napisal som ti.
Dobry den RNG
vidim ze sa vyznate v graviole. Velmi rada by som sa ohladne nej s vami skontaktovala, ak by sa dalo. Mohli by ste ma prosim kontaktovat na ava@centrum.sk? Dakujem
Extrakty nie su hlupost, najma tie, kde je ucinna latka skoncentrovana a jej davka presne urcena Vratit sa spat k bylinam, bez garantovaneho obsahu ucinnych latok, tj moze tam byt rozne mnozstvco je asi taka rada, ako ked miesto penicilinu ti niekto poradi jest plesnivy syr , kde plesen obsahuje penicilin.
Zialbohu v listoch gravioly je vyse 70 roznych aktivnych latok(anonacee), takze tam staci brat aj susene listy. Aj tak poriadny silny vytazok z nej nikto nerobi.
Kupte si semienka ,,, zasadte a budete mat doma stromcek s ktoreho si mozte obtrhat listky ,,, alebo si ich jednoducho kupte ,, ,a nie kadeake extrakty a podobne hluposti ...
Čaj s gravioly prave idem skusit par listov mi opadlo zo stromčeka ktorý pestujem v kupelke je tam vlhko tak sa mu tam darý listy vonaju fantasticky
asi najlacnejsi eshop kde najdete tieto produkty, www.biokamo.sk