Ide o to, ze dnes v noci som sa zobudila na to, ze mam orgazmus. Netusim ci sa mi nieco snivalo, ani som sa vobec seba nedotykala. Zobudili ma iba celu prekvapenu vlny rozkose. Stalo sa vam to uz niekedy?
Mozu mat aj zeny mokry sen?-sex
jasne ze moze mat zena mokry sen hlvne ked ju rano niekdo obleje vodou aka mokra bude
Snívalo sa mi že som s mojou tajnou láskou, dalekou :-*
A nesnivalo sa ti, ze ta riadne klatil nejaky cernoch?
Jasne,,mala som..
no hej, bola to paráda :))) partnera mám, ale sme sa týždeň nevideli, asi to bude tým :)))
mne sa to stalo par krát :) a parada nie?
Áno, sú také ženy, ktoré mávajú v noci orgazmus.Jedná sa o velmi citlivé ženy v oblasti sexuality. Často sa to stáva, ak dlho nemá žena partnera.
je tu téma, niečo v zmysle Orgazmus bez dotykov .. tam je o tom písané viac, ako aj skúsenosti ..
a áno, stalo sa mi to už viac krát :)
tak tak, u chlap(c)ov sa nic take nedeje, aspon urcite nie "bezne".
ozembuska, zrejme sa ti snívalo niečo, len si to nepamätáš, nemusíš nutne pred tým pozerať erotický film, ani myslieť na najlepší sex tvojho života :-DD užívaj si to, stáva sa to úplne bežne :-)
mimochodom, neviem o tom, že by dospelí muži mali ešte "morké sny". Ako postaviť sa im v noci postaví, ale orgazmus chlapi (dospelí) v noci už nedosahujú. v tomto sme my ženy na tom lepšie :-))