Ebay - objednavka

Príspevok v téme: Ebay - objednavka
mimula

please, kto mi poradi co sa tyka e-bay,
potrebujem radu!!!

dala som ponuku, nabidku ceny na par predavanych produktov.
Nakoniec som sa vsak rozhodla, ze si ich nezoberiem. A nechala som to tak. Prisla mi vsak na e-mail faktura na zaplatenie. Kedze existuje tam ebay policy, chcela by som sa spytat, ake postupy maju, ci ma mozu za to stihat, ako to vlastne funguje, je potrebne to vazne zaplatit, nepride mi pokuta za nezaplatenie vybranych veci, alebo ako vlastne.

Mam trosku strach, ci to bude mat nejaku dohru este, alebo mi len zablokuju ucet na e-bayi, alebo?

please poradte ak viete nieco o tom.

Dakujem!!!

mimula

danielaa- musela si clicknut na ponuku, ze povedzme zvysujes cenu v aukcii, alebo proste nejak, oni to chapu ako potvrdenie o tom ze pre dany tovar si sa rozhodla, tiez som poclickala kadeco, a teraz mi chodia invoices/faktury na zaplatenie, prave tohoto sa bojim,
ci ebay policy to neriesi este nejak dalej, ci staci sa ospravedlnit predajcovi, ze danu vec uz nechceme, a max. tam budeme mat nekolko negativ. feedbackov, alebo mozeme byt pokutovany, pripadne ci sa to nevymaha aj nejak inak..tie peniaze za dany tovar.

Nad tymto si lamem hlavu.

danielaaa

aj mne sa to stalo, avsak ja som len neklikla na zaplatenie, pretoze m priratali postovne 50 dolarov, maily mi chodia kazdy den....ale ja som objednavku nepotvrdila

Leonka77

aj mne sa to stalo, ospravedln sa ze si si neuvedomila nasledky a nechcela si sposobit problemy alebo tak...ked je ten predavajuci normalny tak to stornuje alebo ti da negativny feedback. Hlavne mu posli mail, bude to v pohode

Magy

ospravedln sa predajcovi a poziadaj o storno objednavky. to najhorsie co ti moze ebay spravit je zrusit konto (pochybujem), ale najskor asi dostanes negativny "feedback" od predajcu. Teda minusovy bod.