Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ebay - objednavka

Príspevok v téme: Ebay - objednavka
mimula

please, kto mi poradi co sa tyka e-bay,
potrebujem radu!!!

dala som ponuku, nabidku ceny na par predavanych produktov.
Nakoniec som sa vsak rozhodla, ze si ich nezoberiem. A nechala som to tak. Prisla mi vsak na e-mail faktura na zaplatenie. Kedze existuje tam ebay policy, chcela by som sa spytat, ake postupy maju, ci ma mozu za to stihat, ako to vlastne funguje, je potrebne to vazne zaplatit, nepride mi pokuta za nezaplatenie vybranych veci, alebo ako vlastne.

Mam trosku strach, ci to bude mat nejaku dohru este, alebo mi len zablokuju ucet na e-bayi, alebo?

please poradte ak viete nieco o tom.

Dakujem!!!

Hrac

vacsinou su tam sady roznych veci. Napr. saty, nausnice, nahrdelnik, kabelka atd. a zobrazuje to cenu tej najlacnejsej veci :-)

alebo davaju ze vec za par dollarov a v postovnom zaplatis za celu vec

henika23

Dobrý večer,
chcela by som sa dozvedieť pár informácií ohľadom e-bay, počula som o tom už dávnejšie ale nejako som neprejavovala o to záujem. Kamarátka si tam hľadala nejaké veci a objavila som tak krásne šaty, ktoré by som si rada objednala. Našla som ich za nejakú smiešnu cenu, okolo 1,8O GBP, no keď som klikla na veľkosť a farbu zmenilo sa to na cenu okolo 7O GBP takže tomu vôbec nerozumiem. Vedel by mi prosím niekto poradiť a vysvetliť čo to znamená? Ďakujem

jarik84

Caute vsetci.Chcem sa spytat co robit ked mi prisiel sek o zaplatenie tovaru.Predajcovi som pisal aby to zrusil a on nic.Dakujem

cruxo

Zdravím

Potreboval by som jednu radu a to takú, že:

Objednal som si jeden výrobok, ale až po zaplatení som zistil, že predajca nemá uvedené v poštovnom, že posiela aj na Slovensko jeho produkty. Chcem sa Vás teda spýtať, či sa mi oplatí čakať, alebo či mám nejakú šancu získať peniaze späť. Je to samozrejme moja chyba :(

Ďakujem

Magy

Ludia - VZDY si treba na EBAY pozerat niekolko zakladnych veci:

- POPIS VYROBKU. (neuplny? NEKUPOVAT!)
Kazdy popis musi byt presny, obsahovat dostatok parametrov prip. fotiek, aby sa tovar nedal zamenit za nieco ine, iny typ vyrobku, model a pod.
- HODNOTENIE (feedback) PREDAJCU. Ak si zajdete do tej sekcie a prejdete niekolko poslednych hodnoteni, mozete napr. zistit, ze predajca ma sice vysoky rating a stovky/tisice ohodnoteni, ale v poslednom case chodia same negativne s nadavkami, ze im tovar nedosiel a predajca sa neozyva. Znamena to, ze predajca si nazbieral kopec dobrych hodnoteni na lacnych prkotinach a potom na zaklade takeho hodnotenia zacal ponukat drahe veci, ale tie nikdy nedodal. Kym mu na zablokuju ucet, dokaze takyto sikovny podvodnik zinkasovat aj tisice dolarov!
- CENA + POSTOVNE
Podozrivo nizka cena? NEKUPOVAT!
Prilis lakave ponuky netreba hadam ani riesit, v 90% pripadov sa jedna o podvod. Kupite USB pametovy kluc 16GB za 5 dolarov a potom zistite, ze realne ma 256MB ale je preprogramovany tak, ze vam sice ukazuje 16GB, ale zapisane udaje nebude mozne precitat.
POSTOVNE sa casto lisi podla miesta odoslania a dodania, treba si prekliknut na zalozku "postovne" a poriadne si pozriet, kolko stoji postovne na slovensko (prip. tam kde ste). A nezabudnite! U mnohych drahsich poloziek zaplatite pri dodani clo!!
- PODMIENKY DODANIA A PRIP. REKLAMACIE
Niektori predajcovia nedodavaju na slovensko. casto maju predajcovia nastavene reklamacne podmienky tak, ze sa vam kvoli 10E polozke neoplati v pripade reklamacie investovat dalsich 14 na postovne. prvych 7 ste zaplatili pri dodani tovaru, dalsich 7 zaplatite pri zaslani vadneho tovaru spat predajcovi. oplati sa? to si treba zvazit, ZIADEN predajca vam naklady na spatne zaslanie neuhradi!

jeden zakladny princip plati aj na ebay - cena zodpoveda kvalite. ak je nieco v obchode za 200E a na ebay za 30, necakajte, ze to bude presne to iste. casto sa jedna o vernu napodobeninu od rakosnikov so zalostnymi parametrami oproti originalu.

jajaja295.

presne, e-bay sa neoplati kvoli postovnemu...sama som pozerala parfemy a postovne bolo drahsie, nez cely parfem :D

sweater

nechapem naco si prihadzovala na tovar ktory nechces? nevies ako to funguje ci ako? a teraz urcite nerob to ze to budes ignorovat, napis predajcovi ze sa mu ospravedlnujes a bla bla

danielaaa

nie to nebola drazba, normalna pevna cena, avsak ked mi nabehlo postovne, tak som to nepotvrdila, a maily mi chodia stale