Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Téma život po smrti...Klinická smrť?

Príspevok v téme: Téma život po smrti...Klinická smrť?
DzanaFX

Je tu niekto taký, kto sa tým zaoberá, kto číta knihy s takou tématikou? Neviem nikoho takého nájsť, neviem si o tom s nikým pokecať a vykecať sa, čo som sa zas nové dočítala...:-) Hmm, nájde sa niekto? :-)

A chcem sa porozprávať aj s niekym, kto prežil klinickú smrť a má nejaké zážitky na prahu smrti, ak nie takto verejne, kľudne aj na maily, janajassova@gmail.com.... :-)

DzanaFX

Akurát pred dvoma dňami som sa dozvedela, že je ešte aj vedomie, ale to už je trošku zložitejšie vysvetľovanie :-), Je to všetko veľmi zvláštne, mňa osobne to fascinuje...:-)

doubledog

hej, vedomie cloveka, dusa, mozno iba nejaka cast, ktovie, nie je viazana na telo
a pokracuje v existencii aj po smrti.

DzanaFX

Slobodna - áno naozaj tam je, to nehovorím síce z vl. skúsenosti, ale zo skúseností iných ľudí, ktorí ho opisovali, ako niečo najžiarivejšie, čo kedy zažili, niečo hrejivé a krásne :-)

DzanaFX

Ja si nemyslím, že je to dočasný stav, ja si myslím, že to všetko pokračuje, ďakujem Vám za názory, konečne som si nevypočula len výsmech na túto tému. Ja som o tom veľa čítala, aj teraz čítam, odkedy som sa o tom začala zaujímať, nebojím sa smrti, viac-menej sa teším, ale tak zas nemienim sa zabiť...:-)

Čítala som, že je to len prechod ďalej, ja neverím, že tam nič nie je...Keď raz niekto vystúpi von z tela počas klinickej smrti a vráti sa a hovorí o tom, neverím, že je to len z toho, že stratí bolesť, keď umrie, že len preto mu je dobre...Proste nemôžeš cítiť fyzickú bolesť, keď nie si v tele, to je dosť logické, veď si odpojený od jadra bolesti...Ale nie sú výmysly okolo toho, že sa delíme na dušu a telo...To všetko je pravda...Tí všetci, čo to zažili, ich to zmenilo...A Tí všetci, čo tomu veria, isto pochopili, čo sa snažím povedať, určite berú život inak :-)

smajliQa

podla mna ten pocit stastia je len docasny,,,, myslim si , ze je to tym, ked clovek lezi v tej nemocnici a je mu zle,,,, a zomiera, a uz vlastne ani nic neciti, tym padom ho opusta ta bolest... hned ako ho lekari preberu znova k zivotu automaticky zacina citit.... tym padom sa znova objavje aj ta bolest....

takto si to vysvetlujem, ine vysvetlenie nemam, moc sa do tohoto akosi nestaram...
ale je zaujimave pocuvat niektorych tych ludi... aj ked ja to beriem s rezervou.