Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Téma život po smrti...Klinická smrť?

Príspevok v téme: Téma život po smrti...Klinická smrť?
DzanaFX

Je tu niekto taký, kto sa tým zaoberá, kto číta knihy s takou tématikou? Neviem nikoho takého nájsť, neviem si o tom s nikým pokecať a vykecať sa, čo som sa zas nové dočítala...:-) Hmm, nájde sa niekto? :-)

A chcem sa porozprávať aj s niekym, kto prežil klinickú smrť a má nejaké zážitky na prahu smrti, ak nie takto verejne, kľudne aj na maily, janajassova@gmail.com.... :-)

pan d.

Jezis povedal zlocincovi na krizi, este dnes budes so mnou v raji, teda po smrti. Jezis vsak povedal aj to, ze sa musime znovu narodit, ale vykladane je to inak ako reinkarnacia.

milli11

Sice nepoznam nikoho v okoli, co zazil klinicku smrt alebo vie, co je za clonou, ale nasla som na nete toto: :))) Pekne.

DVOJČATA

"Smrt je dnem narození pro druhý, nejdůležitější úsek života." František Hobiz

Je něco po smrti? Nikdo se ještě nevrátil. Jak to můžeme vědět? Po internetu se šíří hezká odpověď. Ke mně dorazila bez uvedení autora, ale i tak dík za ni.

Začíná nový den, dvě dvojčátka v maminčině bříšku si dávají kávičku a začínají jednu ze svých ranních dětských diskuzí. Vystupují Samuel (S) a Kristýnka (K ). Zatímco Kristýnka je racionalistka typu Václava Klause, Samuel se inspiroval příkladem Václava Malého.

K: Věříš vlastně v život po porodu?

S: Ano, samozřejmě, je přece zcela zjevné , že život po porodu existuje. Můj život tady je tu jenom proto, abych rostl a abych se připravil na život po porodu, abych byl dost silný na to, co mě čeká.

K: To je blbost, žádný život po porodu přece neexistuje. Jak by měl vlastně vypadat?

S: Ani já to nevím přesně. Ale určitě tam bude mnohem víc světla než tady. A možná, že dokonce budeme běhat a jíst ústy.

K: To je přece úplný nesmysl. Běhat, to přece nejde. A jíst ústy, to je úplně směšná představa. Máme přece pupeční šňůru, která nás živí. A mimo to je nemožné, aby existoval život po porodu, protože pupeční šňůra je krátká už teď.

S: Určitě je to možné. Jen bude všechno kolem trochu jinak, než jsme na to zviklí.

K: Vždyť se ještě nikdo zpoza porodu nevrátil. Porodem prostě život končí. A vůbec, život je jedno velké trápení v temnu.

S: Připouštím, že přesně nevím, jak bude život po porodu vypadat. Ale v každém případě uvidíme maminku a ona se o nás postará.

K: Máma? Ty věříš na mámu? A kde má jako být?

S: Vždyť je tu všude kolem nás. Jsme a žijeme v ní, jejím prostřenictvím. Bez ní vůbec neůžeme existovat.

K: To je pěkná hloupost! Z nějaké mámy jsem neviděla ještě ani kousíček, takže je jasné, že nemůže existovat.

S: Někdy, když jsme úlně zticha, můžeš zaslechnout jak zpívá. Nebo cítit, jak hladí náš svět. Pevně věřím tomu, že náš skutečný život začne až potom...

j19

Myslím si,že sú to len chemické reakcie v mozgu,keď opúšťame život,nie nejaký posmrtný zážitok ten tunel..tiež niekde na youtube ten tunel nejaký lekár vysvetloval,že vyživenie oka v strede je najlepšie a najdlhšie,od krajov to vlastne odchádza a preto ten pocit v tunely.

DzanaFX

xxxxxxxxxxx Mne o tom, čo si opísala, že si skúsila hovorila moja psychologička a upozornila ma na to, že vedci, čo to skúmali, sa ošalili...Lebo ja som to skúšala tiež, ale zľakla som sa po rozhovore s ňou...Opíš to bližšie prosííím, ako si to dosiahla, čo si cítila, ako si sa videla...??Ďakujem...:-))

xxxxxxxxxxxx

ja som na jednom fore citala prispevky od ludi ktori zazili klinicku smrt opisuju tiez svetlo, a uzasny pocit, vraj citili lasku, starosti opadli, boli stastni...vela ludi aj napisalo že sa dostali az na nejake miesto kde bola akokeby sklenena stena cez ktoru ich uz nepustilo dalej... aj ked velmi chceli, lebo sa citili uzasne...tiez pisali ako sa velmi tesia na to kedy to znova zaziju...

ked uz ste pri tom vedomi, spomeniem astralnu projekciu, nou sa da vraj dostat do inych dimenzii, niektori ludia opisuju aj rozhovor "bohom"

tazko povedat...

mne sa OBE podarilo ale vzdy som sa zlakla ked som sa videla ako lezim dalej som sa nedostala...

DzanaFX

Dikes za sebou na poličke mám od neho niečo, aj čítala som veľa o tom, fakt je to super to všetko s tým myslením...Vďaka ešte raz :-))

Ešte niekto, kto sa vyjadrí k názvu témy? :-D

Deria

podvedomie sa da nepriamo ovladat. pozitivnym myslenim, vierou a sugesciou. tov svojich knihach pekne vysvetluje joseph murphy, napr: zakon myslenia a viery alebo sila nasho podvedomia. velmi zaujimave a myslim, ze ucinne aj proti depresiam, ci inym prolemom doporucujem ti ich precitat.